Eskişehirspor'da öncelik teknik direktör

- Asbaşkan Zeydan: "Temmuz başına kadar hoca ve transfer işini çözmek istiyoruz. Teknik direktörlük için görüştüğümüz isimler var"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da öncelik teknik direktör

ESKİŞEHİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübünün basın ve halkla ilişkilerden sorumlu asbaşkanı Rıza Zeydan, teknik direktörü belirledikten sonra takımı oluşturacaklarını söyledi.

Zeydan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yeni yönetimin adeta kendini ateşin içine attığını belirterek, geçmişle oyalanmayıp gelecekte neler yapabileceklerinin çabası içinde olduklarını vurguladı.

Eskişehirspor'un istenilmeyen bir yerde bulunduğunu ifade eden Zeydan, şöyle konuştu:

"Yeni yönetimimiz oluştu. Bu yıl 23 kişilik yönetim çalışacak. Herkesin bir görevi var. İçimizde tecrübeli arkadaşlar var. Kulübe faydalı olacaklar. Hedefsiz bir Eskişehirspor düşünülemez. Hedefimiz şampiyonluktur. Taşın altına elimizi soktuk. Kamuoyu da bize destek olsun. 10 ay gibi kısa bir sürede Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Ekonomik sıkıntıyı çözüp hocamızı transfer edip takımı kuracağız. 10 sözleşmeli futbolcumuz var. İyi bir hocayla iyi takviyeler yapılacak. Temmuz başına kadar hoca ve transfer işini çözmek istiyoruz. Teknik direktörlük için görüştüğümüz isimler var. İki teknik direktörle görüşüyoruz. Takımı kurmadan hoca transferini bitireceğiz."

Zeydan, bu sezon da hep beraber hedefe ulaşmaya çalışacaklarını belirterek, "Şampiyonluk adına elimizden gelen neyse yapmaya gayret edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar