Eskişehirspor'da olağanüstü genele kurula doğru

- Eskişehirspor'un eski başkan adayı Erkayman: "Aday olacak kişileri bilgilendirmek, kulübün önünü açmak adına, kulübün borçları 4 Haziran öncesi açıklanmalıdır"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da olağanüstü genele kurula doğru

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'un eski başkan adayı Uğraş Erkayman, siyah-kırmızılı kulübün ilk oturumu 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde borçların açıklanması gerektiğini bildirdi.

Erkayman, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün 50. kuruluş yılında gerek transfer gerek idari ve mali açıdan yapılan yanlışlıkların herkesi hayal kırıklığına uğrattığını, kendilerini de sezon sonu acı gerçekle yüzleştirdiğini belirtti.

Kötü günlerinde Eskişehirspor'a desteklerinden ve serbest kalacak oyuncular için son gün yapılan ödemelerden dolayı Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'ya teşekkür eden Erkayman, şunları kaydetti:

"Mevcut yönetime gelince; umarız camianın istifa beklentisi karşısında kongre kararı alarak yeni bir oyun peşinde değilsinizdir. Bizlerin ısrarla söylediği size oy veren 320 kişinin Eskişehirspor’u temsil eden gerçek irade olmadığı hususu gibi sizlerin de ısrarla anlamadığı Eskişehirspor’un gerçek sahibi taraftarıdır gerçeğini artık anlamanız. Çünkü Eskişehirspor’un sahibi ne seçilmiş sizlersiniz, ne de kendinizi seçtirmek için üye yaptığınız delegelerdir. Aday olacak kişileri bilgilendirmek, kulübün önünü açmak adına, kulübün borçları 4 Haziran öncesi açıklanmalıdır. Alacağını isteyen her futbolcuyu 'virüs' olarak gören bir anlayışla kulüp yönettiniz, o zaman siz de alacağının peşine düşen başkan ve yönetim kurulu olarak gönderdiğiniz futbolcular gibi olmayınız."

Yorumlar