Eskişehirspor'da Manisaspor maçı hazırlıkları

- Eskişehirsporlu futbolcu Aykut Akgün: "Manisaspor ile deplasmanda, sahamızda da Elazığspor ile karşılaşacağız. Bu iki maçı iyi değerlendirmeliyiz" - Futbolcu Hürriyet Gücer: "10 ay sonra şampiyonluğu hep beraber kutlayacağız"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da Manisaspor maçı hazırlıkları

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ligin 3'üncü haftasında oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Eskişehirsporlu futbolcu Aykut Akgün, bu hafta sahalarında yaptıkları Şanlıurfaspor maçında iyi oynayıp, berabere kaldıklarını söyledi.

Lige Balıkesirspor galibiyetiyle başladıklarını hatırlatan Akgün, şöyle konuştu:

"Maçlarda yaptığımız hatalarımızla yüzleştik. Balıkesirspor maçının ilk yarısında yaşadığımız sıkıntılarla, Şanlıurfaspor maçının ikinci yarısında da karşılaştık. Ancak bu ligde yenilmemek çok önemli. Takımımız hazırlık maçları dahil henüz mağlup olmadı. Milli maç arasını iyi değerlendirmeliyiz. Eksikliklerimizi tamamlamalıyız. Manisaspor ile deplasmanda, sahamızda da Elazığspor ile karşılaşacağız. Bu iki maçı iyi değerlendirmeliyiz."


- Hürriyet Gücer: "Taraftarımıza ihtiyacımız var"


Futbolculardan Hürriyet Gücer ise Şanlıurfaspor maçında iyi mücadele ettiklerini dile getirdi.

Takıma yapılan birçok transfer nedeniyle henüz yeni bir ekip olduklarını ifade eden Gücer, şunları kaydetti:

"İyi bir kadroya sahibiz. Takımın daha iyi olması için sabır gerekiyor. Milli maç arasını iyi değerlendirip, Manisaspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Manisaspor maçını kazanıp, üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Taraftarımızdan ve camiamızdan biraz sabır bekliyoruz. Her şey daha iyi olacak. 10 ay sonra şampiyonluğu hep beraber kutlayacağız. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Bandırmaspor maçıyla taraftarımıza kavuşacağız."

Teknik direktör Alpay Özalan yönetiminde yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından salonda çalıştı. İdman dayanıklılık koşusuyla sona erdi.

Siyah-kırmızılı takım, çalışmalarına akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorumlar