Eskişehirspor'da dönem zararı 13 milyon lira

Eskişehirspor’un dönem zararının 13 milyon 289 bin, geçmiş dönem zararının ise 41 milyon 570 bin lira olduğu belirtildi. Ayrıca Eskişehirspor’da tüzük değişikliği kabul edildi.Eskişehirspor’da öğleden önce Mali Genel Kurul, öğleden...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da dönem zararı 13 milyon lira

Eskişehirspor’un dönem zararının 13 milyon 289 bin, geçmiş dönem zararının ise 41 milyon 570 bin lira olduğu belirtildi. Ayrıca Eskişehirspor’da tüzük değişikliği kabul edildi.

Eskişehirspor’da öğleden önce Mali Genel Kurul, öğleden sonra ise Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Mali Genel Kurul’da Eskişehirspor’un gelir gider çizelgesi ve yeni yıl tahmini bütçesin Kulüp CEO’su Mehmet çetin açıkladı. Çetin’in verdiği bilgiye göre, 22 Haziran 2013 tarihinde göreve başlayan Mesut Hoşcan başkanlığındaki yeni yönetimin gelir gider cetvelinde; gider 75 milyon 760 bin, gelir 62 milyon 470 bin lira olarak gerçekleşti. Buna göre Eskişehirspor’un dönem zararının 13 milyon 289 bin lira olduğu kaydedildi. Geçmiş yönetim döneminin zararının ise 41 milyon 570 bin lira olduğu belirtildi.

Çetin’in verdiği bilgiye göre, Eskişehirspor’un gelecek yılki tahmin bütçesinin ise 90 milyon 530 bin lira olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, burada yaptığı konuşmada ise şikeye değindi, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Hoşcan, “Eskişehirspor’da şikede ismi geçenleri önce size sonra Allah’a havale ediyorum. İtirazımızı yaptık bekliyoruz. Hakkıyla kazandığımız Avrupa’ya gidememe ile karşı karşıyayız.” dedi. “Bizim büyük bir aile olmamız için bir ve tek yumruk olmamız lazım. Eskişehir medyasının çok önemi var.” diyen Hoşcan, şöyle devam etti: “Taraf olanlar var olayları kişileştirenler var. Yönetim olarak ortak akıl ile hareket ediyoruz. Eskişehir’in yerel yöneticilerinin önümüzü açmasını istiyoruz. Siyasetin içine girmedik. Eskişehirspor politikasından taviz vermedik. Yöneticilerin daha cömert, daha etkin olmasını istiyoruz.”

Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ise öğleden sonra gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından Divan Kurulu Başkanı, tüzüğü ve değişiklikleri okudu. Dilek ve temennilerin akabinde tüzükteki değişiklik oylamaya sunuldu. Yapılan oylama ile tüzük maddeleri değişiklikleri kabul edildi.

CİHAN

Yorumlar