Eskişehirspor'da Alpay Özalan dönemi

- Siyah-kırmızılı ekip teknik direktörlüğe Alpay Özalan getirildi - Kulüp başkanı Ünal: "Şampiyonluk yolunda önümüze set koyup, engel koyacak sorunları hep berabere aşacağız" - Özalan: "Yüreğiyle oynayan, mücadele eden, kaybetmek istemeyen bir takım yaratacağız"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor'da Alpay Özalan dönemi

ESKİŞEHİR (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, teknik direktörlük görevi için Alpay Özalan ile anlaştı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Özalan ve yeni sportif direktör İzzet Erdoğan için imza töreni düzenlendi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, törende yaptığı konuşmada, siyah-kırmızılı kulübün tarihinin başarılarla dolu olduğunu kaydetti.

Eskişehirspor'un düştüğü yerden geri kalkacağını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor, dirilişi dünyaya göstermelidir. Bu ligde bizim için çalışıp, mücadele edecek en iyi kadroyu kuracağız. Bu şampiyonluk yolunda önümüze set koyup, engel koyacak sorunları hep berabere aşacağız. Biz de her şey açık ve şeffaf olacak. Bizim yakıştığımız yer Süper Lig ve Avrupa kupalarıdır. Bunları birlik ve beraberlik içinde yakalayacağız. Diriliş mücadelesi ve şampiyonluğu inanmayanları fırsat vermeyeceğiz. Eskişehirspor'u heyecanla kabul eden kıymetli hocam Alpay Özalan'a teşekkür ediyorum. Tek hedefimiz şampiyonluk."

Ünal, Eskişehirspor'un yeni sportif direktörü İzzet Erdoğan ile birçok projeyi berabere götürüp, ligdeki 10 ayı birlikte sahipleneceklerini vurguladı.

Özalan da kendisine gösterilen desteğe layık olmak istediğini bildirdi.

Kendisine gösterilen inancın ve desteğin karşılıksız kalmayacağını anlatan Özalan, "Yüreğiyle oynayan, mücadele eden, kaybetmek istemeyen bir takım yaratacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Eskişehirspor hak ettiği yerde olacak." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Özalan ve Erdoğan, sözleşmelerini imzaladı.

Bu arada imza törenin takip eden Eskişehirsporlu taraftarlar, Özalan'a sevgi gösterilerinde bulundu.

Yorumlar