Eskişehirspor’a Erkan ve Veysel için teklifler verildi

Eskişehirspor'da sezon başında takımın başına teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gelmesinin ardından yurtiçi ve yurtdışından takımın futbolcularına olan ilgi artmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor’a Erkan ve Veysel için teklifler verildi

Eskişehirspor'da sezon başında takımın başına teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın gelmesinin ardından yurtiçi ve yurtdışından takımın futbolcularına olan ilgi artmaya başladı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın Tarık Çamdal'a olan ilgisinin yanında yine Beşiktaş'ın Veysel Sarı için de Eskişehirspor'a talepte bulunduğu belirtildi. Erkan Zengin içinde Türkiye'den üç kulübün, Avrupa'dan da bir takımın Eskişehirspor ile temasa geçtiği kaydedildi. Şuanda Eskişehirspor'da forma giyen futbolcuların yüzde 80'ine talep geldiğini bu taleplerin arasında Ortadoğu ve Avrupa kulüplerinin olduğu dile getirildi. Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman, futbolcularına bu kadar yoğun talebin gelmesinin kendilerini sevindirdiğini ve düzenli bir çalışma içerisinde olduklarını bir göstergesi olduğunu söyledi.

    Teknik Asbaşkan Akman, Beşiktaş Kulübü'nün Tarık Çamdal ve Veysel Sarı ile ilgilendiğini, bunun için de resmi olarak ilişkiye geçtiklerini kaydetti. Galatasaray’ında Tarık için mücadele verdiğini hatırlatan Akman, "Beşiktaş, bu iki futbolcu için böyle bir taleplerinin olduğunu dile getirdiler. Bununla ilgili görüşmeler devam ediyor. Tabi ki bizim burada şu mantığımız var biz bu tür transferlerde sadece kulübümüzün menfaati değil aynı zamanda oyuncumuzun da gönül rahatlığıyla evet diyebileceği bir karar olmalı ki burada kulüpte futbolcumuz da alanda bu işin hayrını görsün." diye konuştu.

ERKAN ZENGİN İÇİN DE YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN RESMİ TALEP GELDİ

    Akman, futbolcularından Erkan Zengin içinde yurtiçi ve yurtdışından tekliflerin geldiğini kaydetti. Akman, şöyle dedi: "Erkan Zengin'e şu anda ismini vermek istemediğimiz kulüpler temasa geçti. Türkiye’den 3 takım, yurtdışından bir tane takım resmi temasa geçtiler. Bununla ilgili görüşmeleri sürdürüyoruz." dedi.

    Şuanda mevcut kadrolarındaki futbolcuların yüzde 80'ine talep taleplerin olduğunu vurgulayan Akman, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Bu tabi ki bizim için son derece sevindirici bir şey. Demek ki doğru yolda ilerliyoruz. Ve doğru kurguyla her şey yerli rayında gidiyor. Bu kadar çok talebin olması hoş. Bu taleplerle ilgili yurtdışından takımlar var. Orta Doğu'dan, Avrupa Kulüplerinden talepler var. Bunları söyleyebilirim ben futbolcularımızla ilgili. Bunların hepsini şuanda sürdürüyoruz. Bunları şuanda söylemek pek doğru değil."

AMACIMIZ KUPAYI KALDIRMAK VE AVRUPA'YA GİTMEK

    Ziraat Türkipe Kupası'nda gruplara kaldıklarını hatırlatan Teknik Asbaşkan, ideallerinin ise Türkiye Kupası'nı kaldırmak ve Avrupa'ya gitmek olduğunu dile getirdi. "İnşallah Allah'ın izniyle o kupaya elimizi uzatacağız ve o kupayı kaldıracağız. Bu inançla şuanda devam ediyoruz." diyen Akman, " Yönetime geldiğimiz de 'Avrupa'ya gideceğiz' dedik Şimdi ilk hedefimiz bu. Biliyorsunuz Avrupa'ya gitmenin en kestirme yolu şuanda kupa. Bunda da beklentilerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Ligde de o iddiamızdan vazgeçmiş değiliz. Aynı şekilde ligde de Avrupa'yı kovalıyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar