Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Eskişehirspor ilk etap çalışmalarını Eskişehir'de tamamladıktan sonra 31 Temmuz'da Avusturya'da ikinci etap çalışmalarına başlayacak.Teknik Direktör Ertuğrul...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Eskişehirspor ilk etap çalışmalarını Eskişehir'de tamamladıktan sonra 31 Temmuz'da Avusturya'da ikinci etap çalışmalarına başlayacak.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaklaşık iki saat süren idmanda oyuncular, düz koşunun ardından gövde kuvveti egzersizleri gerçekleştirdi. Tedavileri devam eden Diego ve Onur sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmaya, yeni transferler Ali Şaşal, Birol Parlak, Berkay Dabanlı, Mirkan Aydın da katıldı.

Siyah kırmızılı ekip bir ay sürecek olan ilk etap çalışmalarının ardından sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürecek. Eskişehirspor burada da bir çok hazırlık maçı yapacak.

SAĞLAM: CAS'TAN MUTLU HABER BEKLİYORUZ

Antrenmandan sonra gazetecilere açılmalarda bulunan deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam, "İnşallah birkaç gün sonra CAS’daki duruşmadan güzel bir haber bekliyoruz. Gelecek güzel haberle hak ettiğimiz Avrupa kupalarında oynama mutluluğunu yaşamak istiyoruz." dedi.

Sağlam, takım olarak yeni sezondan umutlu olduklarını da belirterek, "Tabii Eskişehirspor olarak gelecek sezon ki amacımız ortada. Artık Eskişehirspor’un Avrupa kupalarında oynamayı alışkanlık haline getirmesi ve her sene hedefini yükselten bir takım olabilmesi için bu seneleri bizim iyi kullanmamız gerekiyor." diye konuştu.

Daha büyük hedefleri kovalayacak bir Eskişehirspor oluşturmak için de önümüzdeki sezonu çok iyi değerlendirmek istediklerini vurgulayan Sağlam, "Biz geçtiğimiz sezondan çok daha iyi bir Eskişehirspor için çalışıyoruz. Futboldan anlayan herkesin gördüğü sıkıntıları hep beraber yaşadık. Özellikle ofansif anlamda daha üretken, daha keyif veren, geçtiğimiz sezon taraftarımıza yaşattığımız sıkıntıdan sonra bu sene bu sıkıntıları yaşamayacak, 90 dakika takımından keyif alacak, kazanırken de kaybederken taraftarına keyif veren, hiçbir zaman oyunu bırakmayan daha ofansif oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz." dedi.

Konuşmasında transferlere de değinen Sağlam, "Takımımızda bildiğiniz gibi ayrılanlar oldu, yeni transferlerimiz oldu ve olmaya devam edecek. Bu doğrultuda da çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kulübün dengelerini de göz önünde bulundurarak, iki ya da üç tane ön tarafa çok iyi oyuncular alarak, ofansif anlamdaki eksikliğimizi de gidermeye çalışacağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuştu.

Yapacakları kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda da bulunan Sağlam, "27 Temmuz’a kadar çalışmalarımıza burada devam edeceğiz. Daha sonra bayramda bir izin verip, 31 Temmuz’da Avusturya’ya giderek 14 gün orada özellikle maç yoğunluğuyla geçecek ikinci bir kamp dönemi yaşayacağız." diyerek, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Bu dönem içinde 24 Temmuz’da Karabükspor ile kendi sahamızda bir hazırlık maçı yapacağız. Altyapıdan gelen oyuncularımız var, onlardan da inşallah önümüzdeki sezon kadromuzda olabilecek oyuncuları burada tespit edip, kadromuza dahil etmeye çalışacağız.

Burada zaten ortamımız belli, iklim şartları da umuyoruz ki bize çok sağlıklı bir çalışma ortamı sunar ve güzel bir ilk etap çalışma süreci geçiririz. Daha sonra da tabii önümüzdeki sezon işimizin kolay olmadığını biliyoruz. Beklentinin yükseleceğini de biliyoruz. Bu doğrultuda ben şunun garantisini verebilirim ki geçtiğimiz sezondan çok daha iyi ve çok daha başarılı bir Eskişehirspor olacağız."

CİHAN

Yorumlar