Eskişehirspor Türkiye Kupası nedeniyle kampı kısa tutacak

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarına 4 Ocak'ta, Antalya'da başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor Türkiye Kupası nedeniyle kampı kısa tutacak

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarına 4 Ocak'ta, Antalya'da başlayacak. Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle devre arası kampı kısa tutacak olan Eskişehirspor, bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip hem Türkiye Kupası'nda hem de lig'de başarılı bir sezon geçirmek istiyor.

Süper Lig'in ilk yarısını 6'ıncı sırada 27 puanla tamamlayan Eskişehirspor, devre arası çalışmalarını Antalya'da yapacak kampta gerçekleştirecek. İkinci yarı hazırlıklarını 4 Ocak'ta Antalya'da başlayacak olan Eskişehirspor, 12 Ocak'a kadar çalışmalarını burada devam edecek. Takımdaki yabancı futbolcuların izni biraz fazla olacak ve bu oyuncular kampa 6 Ocak´ta katılacak. İlk etap hazırlıklarını böylelikle Antalya'da tamamlayacak olan Eskişehirspor, daha sonra Eskişehir'e dönecek.

10 Ocak'ta Belçika'nın köklü takımlarında Genk ile bir hazırlık maçı yapacak olan Eskişehirspor, Antalya'dan kampı en iyi şekilden değerlendirip dönmek istiyor. İkinci yarının ilk haftasında Bursaspor'a konuk olacak olan Eskişehirspor, bu süreye dek çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek. Türkiye Kupası oynayacak olan Eskişehirspor, bu nedenle kamp süresini kısa tutacak ve kendi tesislerinde çalışmalarını gerçekleştirecek.

Eskişehirspor İdari Menejeri Özgür Tulun, takımın 4 Ocak´ta, Antalya´nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde kampa gireceğini söyledi. Kamp sürecinde alt yapıdan 4 tane genç futbolcunun A takımıyla çalışacağını aktaran Tulun, "Kamp süresi biraz kısa olacak bizim çünkü biliyorsun Türkiye kupası oynuyoruz. Kupa maçları için şehrimize ayın 12’sinde dönüş yapacağız bu süreçte kampı en iyi şekilde değerlendirip şehre dönmek istiyoruz." dedi.
CİHAN

Yorumlar