Eskişehirspor Teknik Direktörü Özalan:

- "Transferlerimizi tamamlayıp lige tamamen hazır olacağız"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor Teknik Direktörü Özalan:


ESKİŞEHİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, yeni sezon öncesi transferleri tamamlayıp lige hazır hale geleceklerini söyledi.

Özalan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk etap kamp çalışmalarının son gününe geldiklerini, öğleden sonra yapacakları hazırlık maçının ardından futbolcularına iki günlük izin vereceğini kaydetti.

Takımın 25 Temmuz Pazartesi günü yeniden toplanacağını anlatan Özalan, şöyle konuştu:

"İlk etaptan son derece memnunum. 1-2 sakatlığın dışında antrenmanlara tam kadro çıktık. Oyuncularımın arzusundan ve isteğinden memnunum. İlk etap kampı bizim için önemliydi. Transferlerimiz yavaş yavaş geliyor. Kulüp başkanımız Halil Ünal ve yönetim kurulu, bu konuda çok duyarlı ve yoğun mesai harcıyor. Bugün 1-2 transferimiz bizimle olacak. Önümüzdeki hafta da 2-3 transfer yapacağız. Transferlerimizi tamamlayıp lige tamamen hazır olacağız. 25 Temmuz itibarıyla yurt içinde ikinci etap kampına başlayacağız. Bu kampta 6 maç yapmayı planlıyoruz. Süper Lig'den 3 takımla maç yapmayı istiyoruz."

Alpay Özalan, Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin'in transferine ilişkin sorusunu üzerine, "Erkan Zengin ile Eskişehirspor Kulübü arasında hiçbir sıkıntı yok. Erkan'ın sadece Trabzonspor ile olan anlaşmasında ufak tefek sorunlar var. Başkanımız bu konuda da arzulu, istekli ve duyarlı. Sorunları en kısa sürede çözülüp, Erkan da takımımızda olacaktır." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Alpay Özalan yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan idman, yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.

Yorumlar