Eskişehirspor taraftarı yenilgiye rağmen takımlarını destekledi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konya'ya gidemeyen Eskişehirsporlu taraftar kendileri için şehir merkezinde kurulan dev ekranlarda maçı izle. 43 yıl aradan sonra final heyecanı yaşayan taraftarlar yenilgi sonrası üzülse de takımlarını desteklemeye...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor taraftarı yenilgiye rağmen takımlarını destekledi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konya'ya gidemeyen Eskişehirsporlu taraftar kendileri için şehir merkezinde kurulan dev ekranlarda maçı izle. 43 yıl aradan sonra final heyecanı yaşayan taraftarlar yenilgi sonrası üzülse de takımlarını desteklemeye devam etti.

Üniversite caddesine kurulan dev ekrandan tarihi maçı izleyen siyah kırmızılı takıma gönül veren binlerce taraftar maçı izlerken büyük heyecan yaşadı. 90 dakika boyunca takımları lehine tezahürat yapan taraftarlar Galatasaray yenilgisiyle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ancak 43 yıl sonra Ziraat Türkiye Kupasında Eskişehirspor'u finalde gören taraftarlar maç sonunda da desteklerini devam ettirdi. Taraftarlar şehir merkezine doğru yürüyüşe geçerek tezahürat yapmaya devam etti. Şehirde uzun süre tur atan taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

CİHAN

Yorumlar