Eskişehirspor, Galatasaray maçı hazırlıklarının Eskişehir etabını tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 7 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarının Eskişehir bölümünü tamamladı. Siyah kırmızılı ekip bugün saat 16.00'da YHT ile Konya'ya geçecek. Takım...

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor, Galatasaray maçı hazırlıklarının Eskişehir etabını tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde 7 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarının Eskişehir bölümünü tamamladı. Siyah kırmızılı ekip bugün saat 16.00'da YHT ile Konya'ya geçecek. Takım maç gününe kadar Konya'da kamp yapacak.

Eskişehirspor'da gözler Konya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline çevrildi. Siyah kırmızılı ekipte oyuncular öğle saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirdiği çalışma ile Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarının Eskişehir bölümünü tamamladı.

Antrenmanın basına açık bölümünde oyuncular koşu ve pas çalışması yaptı. Basına kapalı bölümde ise takımın çift kale maç ile antrenmanı tamamlandığı belirtildi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Diego ve Onur katılmadı.

Ayrıca, Ziraat Türkiye Kupası hazırlıklarının Eskişehir bölümünü tamamlayan Eskişehirspor bugün saat 16.00'da YHT ile Konya'ya yolculuk yapacak. Maç saatine kadar Konya'da bir otelde kamp yapıp maç saatini bekleyecek.

CİHAN

Yorumlar