Eskişehirspor, Fethiyespor maçını elektrik çarptı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelelerinden Eskişehirspor-Fethiyespor karşılaşmasının ikinci yarısı yarına ertelendi.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor, Fethiyespor maçını elektrik çarptı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelelerinden Eskişehirspor-Fethiyespor karşılaşmasının ikinci yarısı yarına ertelendi. Stattaki elektrik arızası nedeni ile tatil edilen maç, yarın saat 13.00'de kaldığı yerden devam edecek.

Eskişehirspor, Fethiyespor maçı normal şartlarda saat 16.00'da başladı. Ancak maç başlamadan önce stadın elektrik sistemininyandığı henüz belirlenemeyen bir nedenle trafonun patladığı belirtildi. Bu süreçte gerekli arızanın giderilip, yanan kabloların döşenmesine çalışıldı. Bu arada maçın ilk yarısı da 0-0 berabere bitti.

Fakat, stadın elektrik sistemi bir türlü düzeltilemedi. Maçın hakemi ilk yarının bitmesinin akibinde 40 dakika daha arızanın giderilmesi için bekledi. Fakat tüm çalışmalar netice vermeyince maç yarın saat 13.00'e ertelendi. Traftarlarda maçın devam edeceği ümidiyle uzun süre statta bekledi. Bazı seyirciler, tribünlerde çakmak ve fener yaktı.

Taraftarlar elektrik arazısı nedeniyle stat yetkililerine ve Eskişehirspor yönetimine tepki gösterdi. Maçın ertelenmesinin ardından statdan ayrılan taraftarlar, "Yetkililer maçtan bir gün önce olsun gelip gerekli kontrolü neden yapmadılar. Oysa bu tür durumlar mutlaka kontrolden geçirilmeli." diyerek tepki gösterdi.

Bir lise öğrencisi de "Maç yarına okul saatine ertelendi. Benim de biletim yandı. Ben ne yapacağım şimdi." dedi.

Maçın ertelenmesinin akabinde taraftarlar ve futbolcular stattan ayrıldı. Taraftarlar Eskişehirspor'lu futbolcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Yorumlar