Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: Veysel bizimi de bilmediğimiz bir kulüple anlaşmış

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, ara transferin gözdesi Tarık ve Veysel ile ilgili son durumu değerlendirirken Veysel Sarı'ya tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: Veysel bizimi de bilmediğimiz bir kulüple anlaşmış

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, ara transferin gözdesi Tarık ve Veysel ile ilgili son durumu değerlendirirken Veysel Sarı'ya tepki gösterdi. Veysel Sarı'nın bir kulüple anlaştığı için Eskişehirspor'dan ayrılmak istediğini söyleyen Hoşcan, Tarık Çamdal için ise Fikret Orman ile bir araya geleceklerini belirtti.

Eskeşiherspor Başkanı Mesut Hoşcan, ara transferin en çok konuşulan iki futbolcusu Tarık Çamdal ve Veysel Sarı ile ilgili son durumu, NTV Spor’a açıkladı. Başkan Mesut Hoşcan, Veysel Sarı'nın kendilerinin de bilmediği bir kulüple anlaştığını söyledi. Veysel için kulübe gelmiş resmi bir teklif olmadığını söyleyen Hoşcan, "Kendisi kulübümüzden ayrılmayı kafasına koymuş, hangi kulübe gideceğini bilmiyoruz ama bir kulüple anlaşmış ki bizimle yollarını ayırma kararı almış." dedi.

Başkan Mesut Hoşcan, kadro dışı bıraktıkları Tarık Çamdal için ise ^"Bugün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir görüşmemiz olacak, yapacağımız bu görüşme sonrasında net bir karar çıkacaktır." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar