Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: İstediğimiz futbolcu olursa takası düşünebiliriz

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, oyuncu takası için açık kapı bıraktı. Hoşcan, "İstediğimiz genç futbolcu olursa takasa öyle bakabiliriz." dedi.    Süper Lig'e verilen aranın ardından transfer çalışmaları da başladı....

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: İstediğimiz futbolcu olursa takası düşünebiliriz

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, oyuncu takası için açık kapı bıraktı. Hoşcan, "İstediğimiz genç futbolcu olursa takasa öyle bakabiliriz." dedi.

    Süper Lig'e verilen aranın ardından transfer çalışmaları da başladı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, Eskişehirspor'un yıldızlarından Erkan, Tarık ve Aytaç ile ilgilendiği söyleniliyordu. Yetenekli futbolcular için takas tekliflerinin geldiği de belirtilmişti. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, oyuncularına gelen teklifleri doğruladı. Hoşcan, futbolcu takasına sıcak bakmadığını ancak istedikleri genç bir oyuncu olursa kapıları tamamıyla kapatmadıklarını da ifade etti.     

    

    Başkan Hoşcan, "Takasla başka oyuncularla ilgili teklifler var ama bunlara pek sıcak bakmadık. Çünkü takasla belirlenen isimler bizim oyun kadromuza ve yapımıza uygun değil. Önce biz takas sistemini istemiyoruz. İstediğimiz genç bir oyuncu olur, hocamızın istediği bir oyuncu olur ancak öyle bakabiliriz. Bu yönde de kapıları tamamen kapatmış değiliz. Ama şuana kadar takas diye bize sundukları oyuncular bizim sistemimize uyan oyuncular değil. Eskişehirspor'un bu konuda ağzı çok yandı. Takas sisteminden dolayı bu hassasiyetimizi sürdürüyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar