Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: Ertuğrul Sağlam bir yere gitmiyor

Eskişehirspor Kulübünden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başından gideceği yönündeki haberlere cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor Başkanı Hoşcan: Ertuğrul Sağlam bir yere gitmiyor

Eskişehirspor Kulübünden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başından gideceği yönündeki haberlere cevap geldi. Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın başından ayrılacağı yönündeki haber ve dedikoduları yalanladı. Hoşcan, "Ertuğrul Sağlam nereye gidiyor? Böyle bir taraftarı, camiayı ve yönetimi bulmuş. Ertuğrul Sağlam bir yere gitmiyor." dedi.

Eskişehirspor Yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, birlik ve beraberlik proğramında bir araya geldi. Proğramda şarkılar söylendi, Eskişehirspor marşları okundu. Geceye katılanları Bando ESES okuduğu marjlarla coşturdu. Programda konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, taraftarlardan takım için destek istedi. Sağlam, şöyle konuştu:

"Buradaki coşku başarının habercisi. Çok fazla zamanımız yok. Önümüzde bir Çaykur Rizespor karşılaşması var ki bizim için ligte çok önemli bir karşılaşma. Sonrasında hepimizin beklediği kupada finali getirecek Antalyaspor karşılaşması olacak. Sizden isteğimiz bu çocuklara inanın ve onlardan desteğinizi esirgemeyin. Onlar size bu istediğiniz özlediğiniz başarıyı yaşatacaklardır."

"SAĞLAM BİR YERE GİTMİYOR, FUTBOLCU KARDEŞLERİME KEFİLİM"

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ise Teknik Direktör Sağlam'ın takıbın başından ayrılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, bu haberleri yalanladı. Sağlamın takımın başında olduğunu ve hiç bir yere gitmediğini vurgulayan Hoşcan, "Ertuğrul Hoca'nın ayrılacağı yönünde söylenti ve haberler var. Ertuğrul Sağlam nereye gidiyor? Böyle bir taraftarı, camiayı ve yönetimi bulmuş. Ertuğrul Sağlam bir yere gitmiyor. Yarından itibaren tüm şehri Eskişehirspor bayraklarıyla donatacağız." diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nı bu şehre getireceklerini kaydeden Hoşcan, futbolculara ve teknik yönetime kefil olduğunu vurguladı. Konuşmaların ardından yönetim, teknik heyet ve futbolcular sahneye çıkarak Bando ESES'e eşlik ederek 'Tükenmiş Nefeslere' bestesini söyledi. Daha sonra Eskişehirspor taraftarı futbolculara temsili Ziraat Türkiye Kupası'nı verdi.
CİHAN

Yorumlar