Eskişehirspor, Atatürk Stadı'na veda ediyor

- Kulüp asbaşkanı Zeydan: "Atiker Konyaspor ile yarın yapacağımız hazırlık maçının ardından Atatürk Stadı'na veda edeceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor, Atatürk Stadı'na veda ediyor


ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un kulüp basın ve halkla ilişkilerden sorumlu asbaşkanı Rıza Zeydan, Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor ile yarın yapacakları hazırlık maçının ardından Atatürk Stadı'na veda edeceklerini bildirdi.

Zeydan, yazılı açıklamasında, yarın Atiker Konyaspor ile Atatürk Stadı'nda hazırlık maçı yapacaklarını belirtti.

Siyah-kırmızılı taraftarı maça beklediklerini ifade eden Zeydan, şunları kaydetti:

"Atiker Konyaspor ile yarın saat 17.30'da yapacağımız hazırlık maçının ardından Atatürk Stadı'na veda edeceğiz. Atatürk Stadı'nın her Eskişehirli ve Eskişehirsporlu için ayrı bir yeri vardır. Benim de önce gençliğimin sonra yöneticilik dönemlerimin geçtiği Atatürk Stadı'nda unutulmaz hatıralarım var. Birbirinden büyük zaferlere ev sahipliği yapan birçok destan yazılan ve Türkiye'nin hayranlıkla izlediği Atatürk Stadı'na artık veda etme zamanı geldi. Yeni Atatürk Stadı'na geçmeden önce ise taraftarımızla birlikte son kez tarihi stadımızda buluşacağız. Eskişehirspor taraftarı, futbolcusu, yöneticisi Atatürk Stadı'na son kez ayak basacak. Yeni destanlar ve zaferlerin yaşanacağı yeni Atatürk Stadı'nda inşallah bu sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırarak Süper Lig'e çıkacağız."

Zeydan, Eskişehirspor taraftarının karşılaşmanın biletlerini 10 liradan alabileceğini, bu maçta kombinelerin geçerli olmayacağını ifade etti.

Yorumlar