Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını tamamladı. Genç futbolcu Tarık Çamdal uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yönetiminde yapılan antrenman iki bölümden oluştu. İlk bölüm ısınma hareketleri ve futbolcuların 5'e 2 guruplar halinde pas çalışmasıyla tamamlandı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise, futbolcular çift kale maç yaptı. Uzun bir aradan sonra takımla çalışmaları başlayan Tarık Çamdal'ın hırslı olması dikkat çekti. Deneyimli teknik adam futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu. Tedavileri devam eden Kamil ve Onur çalışmalarda yer almazken Servet Çetin ise sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Eskişehirspor, Cumartesi günü saat 13.30'da Akhisar Belediyespor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını tamamlayarak yarın öğle saatlerinde Manisa'ya doğru yola çıkacak.
CİHAN

Yorumlar