Eskişehirspor 2-0 Mersin İdman Yurdu

Eskişehirspor, taraftarını evinde coşturdu. Kırmızı-Siyahlılar, zafere Sezer ve Ömer'in golleriyle koştu, 27 puanla tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaştı. Sezonun flaş takımı Mersin'e ise bir haller oldu! Güney ekibi üst üste 3. kez yenildi.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirspor 2-0 Mersin İdman Yurdu
Eskişehirspor, taraftarını evinde coşturdu. Kırmızı-Siyahlılar, zafere Sezer ve Ömer'in golleriyle koştu, 27 puanla tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaştı. Sezonun flaş ekibi Mersin'e ise bir durumlar oldu! Güney ekibi üst üste 3. defa yenildi.

Sürpriz sayılabilecek bir biçimde Süper Lig’e yükselen, ‘Papaz’ şekilde tabir edilen yaşlıları toplayan, 16 oyuncu alan, dönem içerisinde ise transfer yasağı sebebiyle takviye yapamayan, bırak eski oyuncuları var kadronun dahi parasını ödemekte zorlanan, stat problemi yaşayan, tesisleri standartların aşırı altında bulunan bazı Mersin İdmanyurdu...

Kabul etmek gerekir ki, ligde kalması mucize sayılabilecek takımla destan niteliğinde neticelere imza attı Rıza hoca. Topladıkları 32 puan muhakkak azımsanmayacak, hatta Mersin hesabına unutulmayacak kocaman bir muvaffakiyet bence.

Sezer’in performansı

Dolayısıyla bunun getirmiş bulunduğu rahatlıkla çıkıyor bundan sonra Güney ekibi maçlara. Bu da puana gereksinimi bulunan rakiplerinin işlerini kolaylaştırıyor. Eskişehir’in, 25. dakikada Sezer’le 35’te ise Ömer’le bulduğu goller de bu söylediklerimizi ispatlıyor. Mersin’in motivasyon eksikliğini iyi kullanan Kırmızı- Siyahlılar, Sezer’in bir gol bir asistlik performansıyla daha ilk yarıda maçı kopardı.

Nefes aldılar

‘Takım savunması’na maksimum baş yoran hocalardan bir tanesi şekilde tanıdığımız Skibbe’nin kalan bölümde rakibine geçit vermeyeceği belli. Öyle de oldu. Mersin ikinci yarıda biraz daha arzulu görünse de, ‘Lay-lay-lom’ havasında geçen son 45’in kazananı da ev sahibiydi. Eskişehir bu ligden zaten düşmez. Ama tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için mühim bir galibiyetti bu...

90+ Ömer Necati Albayrak

Kaynak: FANATİK

Yorumlar