Eskişehirli tekvandocu Türkiye’ye 3 madalya kazandırdı

Belçika’nın Lommel kentinde A-Class Avrupa Birliği tekvando yarışması yapıldı. Türkiye’yi Eskişehir’den Sarar Spor Kulübü sporcusu Hayri Temel Alper, başarıyla temsil etti.

Google Haberlere Abone ol
Eskişehirli tekvandocu Türkiye’ye 3 madalya kazandırdı

Belçika’nın Lommel kentinde A-Class Avrupa Birliği tekvando yarışması yapıldı. Türkiye’yi Eskişehir’den Sarar Spor Kulübü sporcusu Hayri Temel Alper, başarıyla temsil etti. Sporcu yarışmada iki altın bir gümüş madalya kazandı.

Genç sporcu, Sarar Spor'a transfer olduktan sonra böyle güçlü bir kulüp arkasında olduğu için başarılarını daha kolay kazanarak sevinçle, huzurla döndüğünü belirtti. Alper, "Güçlü kulüplerin sporculara bakış açısı maddi ve manevi olarak önemli olduğu için kendimi şanslı hissediyorum." dedi.

Sarar Spor Kulübü Başkanı Alaatin Çoban ise yaptığı açıklamada "Bu başarı şirketimizden çok ülkemize kazandırılmış bir başarıdır. Bundan dolayı, Sarar Ailesi adına sporcumuzu canı gönülden kutluyorum ve tüm sporcularımızın 2014'te daha büyük başarılara imza atacağı temennisiyle başarılar diliyorum." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar