Eskişehir Hentbol'da transfer

- Siyah-kırmızılı ekip, Rus Olga Riabova ile Hırvat Maja Koznjak'ı kadrosuna kattı - Kulübün idari menajeri Afacan: - "Yaptığımız transferlerle ligdeki hedefimizi büyüttük"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir Hentbol'da transfer

ESKİŞEHİR (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Eskişehir Hentbol, Kastamonu Belediyespor'dan Maja Koznjak ile geçen yıl Ankara 1910 takımında forma giyen Olga Riabova ile sözleşme imzaladı.

Kulübün idari menajeri Duygu Afacan, kulübün yönetim binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, Süper Lig'i yakından tanıyan oyuncuları kadrolarına katmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yeni transferlerin takımdaki oyunculara örnek olacağını dile getiren Afacan, şunları kaydetti:

"Yeni transferlerimiz kendi ülkelerinin milli takımında görev yapıyor. Ayrıca transferlerimiz bitmedi, haftaya bir sözleşme daha imzalayacağız. Daha sonra takımımız tamamlanmış olacak. Yaptığımız transferlerle ligdeki hedefimizi büyüttük. Ligde kendimizden söz ettireceğimizden eminiz. Bunun yanında hedeflerimize ulaşmak için Eskişehirli iş adamlarından takımımıza destek vermelerini istiyoruz."

Afacan, ayrıca Eskişehir Hentbol Takımı'nın kadrosunda yer alan 7 sporcunun, 17 Yaş Altı Milli Takım aday kadrosuna davet edilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Maja Koznjak ve Olga Riabova, törende kendilerini siyah-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yorumlar