Eskişehir Basket'in hedefi şampiyonluk

- Takım menajeri Karamahmut: "Her şeyimizi Spor Toto Basketbol Ligi'ne çıkmak için vereceğiz" - Eskişehir Basketli oyuncu Evren Büker: "Şampiyonluğumuzu taraftarla taçlandırmayı hedefliyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir Basket'in hedefi şampiyonluk


ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Eskişehir Basket'in takım menajeri Gürol Karamahmut, maçlarda terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerini belirterek, "Her şeyimizi Spor Toto Basketbol Ligi'ne çıkmak için vereceğiz." dedi.

Karamahmut, Anadolu Üniversitesi Spor Salonu'nda hazırlık çalışmalarını sürdüren siyah-kırmızılı takımın antrenmanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir basketbol camiasının bu sezonki beklentisinin farkında olduklarını belirterek, şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

Yönetimin önemli ve iyi transferlere imza attığını anlatan Karamahmut, şöyle konuştu:

"Çok iyi çalışıyoruz. Maçlarda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Her şeyimizi Spor Toto Basketbol Ligi'ne çıkmak için vereceğiz. Çünkü şehrin beklentisini biliyoruz. Antrenmanlarda sahanın en gencinden en tecrübelisine herkes çok iyi performans sergiliyor. Bu da bizi çok memnun ediyor. Hazırlık maçlarımız ve kupa organizasyonu var. Bunlar bizim için çok önemli. Oyuncularımızın son durumunu görme fırsatı yakalayacağız. 2-4 Eylül tarihlerinde yapacağımız turnuvanın arkasından burada bir hazırlık maçı yapmayız düşünüyoruz. Daha sonra kupa maçlarına odaklanacağız."

- Evren: "Takıma gönül verenleri yanımızda görmek istiyoruz"

Takımın en deneyimli oyuncularından Evren Büker ise ligin iyi takımlarından birisi olduklarını ifade ederek, zorlu geçecek ligde iyi çalışmanın meyvesini yaklaşık 10 ay sonra alacaklarını belirtti.

Lig maçları için taraftarı salona davet eden Evren, "Eskişehir Basket'e gönül veren herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü onlar bize büyük destek verecek. Şampiyonluğumuzu taraftarla taçlandırmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Siyah-kırmızılı takımın oyucularından Buğrahan Tuncer de oluşturulan iyi kadroyla şampiyonluğa ulaşacaklarını dile getirdi.

Yorumlar