Eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri öğrencilerle buluştu

ANKARA (AA) - Türkiye'de ve yurt dışında birçok takımın formasını giyen eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri, öğrencilerle bir araya geldi. Özel bir kolejin...

Google Haberlere Abone ol
Eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri öğrencilerle buluştu


ANKARA (AA) - Türkiye'de ve yurt dışında birçok takımın formasını giyen eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri, öğrencilerle bir araya geldi.

Özel bir kolejin etkinliği kapsamında düzenlenen panele Kerem Tunçeri'nin yanı sıra basketbol hakemi Emin Moğulkoç ve gazeteci Doğan Ersavaş katıldı.

Okulun spor salonunda düzenlenen panelde Kerem Tunçeri, yaşam tecrübelerini, basketbolcu olma yolundaki çabalarını ve unutamadığı anılarını öğrencilerle paylaştı.

Kerem Tunçeri basketbol kariyerini sonlandırdığını bundan sonra ise gençleri yetiştirmek için çalışacağını söyledi. Türkiye'nin basketbolda iyi bir altyapıya sahip olduğunu belirten Tunçeri, "Alt yaş gruplarında ülke olarak gittiğimiz şampiyonalardan madalya ile dönüyoruz. Başarılı gözüküyoruz ancak genç oyuncularımız iyi yerlere gelmiyor. A takım seviyelerinde az süre alıyorlar. Maalesef gençlerimiz kendilerine yatırım yapmıyor. İdmanlardan sonra ekstra çalışmalar yapmaları gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Panelin sonunda öğrenciler, katılımcılara plaket ve çiçek takdim ettiler.


Yorumlar