Eski kurttan Ronaldo'ya mesaj

Barcelona ve dünyanın efsane forvet oyuncularından Bulgar Hristo Stoichkov, haftasonu oynanacal El Clasico'yu değerlendirdi, son zamanlarda kendi seyircisi tarafından ıslıklanan Ronaldo'ya da mesaj gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Eski kurttan Ronaldo'ya mesaj
Barcelona ve dünyanın efsane forvet oyuncularından Bulgar Hristo Stoichkov, haftasonu oynanacal El Clasico'yu değerlendirdi, son senelerde kendi seyircisi nedeni ile ıslıklanan Ronaldo'ya da mesaj gönderdi.

Dünya futbolunun mühim adların Hristo Stoichkov pazar akşamı TSİ 22'de oynanacak bulunan Barcelona-Real Madrid derbisini ve iki takımın iki yıldızını değerlendirdi.

1990-1996 yılları içerisinde Barcelona forması giyen yıldız isim, Ronaldo ve Messi karşılaştırmasında Arjantinli'yi ön plana çıkarırken, 'Messi'nin son zamanlardaki performansı fazla aşırı iyi... Ronaldo düşüşte, bu fazla aşırı açık. Messi'nin Pele ve Maradona'yla, Ronaldo'nun ise Messi'yle kıyaslanması Portekizli'nin moralini bozuyor. Ronaldo bu çeşit kıyaslamaları kafalasın takmamalı' dedi.

'El Clasico'nun 0-0 bitmesi imkansız'

Haftasonu oynanacak dev maç için Barça'yı avantajlı gördüğünü belirten Stoichkov, 'Barcelona tam olarak avantajlı takım. 'Zor yahut pratik bir galibiyet alır' diyemem' Zaten bu fazla aşırı da mühim değil. İsterlerse kusurlu bir penaltı kararıyla kazansınlar. Sonuçta 3 puan alıyorsunuz. Ancak bu maçın 0-0 bitmesi imkansız.' değerlendirmesinde bulundu.

'Kötüysen ıslıklanırsın'

Son maçlarda Real Madrid taraftarının ekibi ve bilhassa Cristiano Ronaldo'yu ıslıklamasıyla ilgili de konuşan Stoichkov, 'Futbolcuların yüzde 99'u 'Beni sebep ıslıklıyorlar?' diye sormaz. Eğr kötüysen ıslıklanırsın.Seyircinin seni ıslıklamaya hakkı vardır. Bence er yahut geç Perez, Ronaldo'yu satacak.' dedi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Kaynak: FANATİK

Yorumlar