Ertuğrul Taşkıran: Fenerbahçe'de forma rekabetinden korkmuyorum

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Ertuğrul Taşkıran, gelecek sezon Volkan Demirel ve Mert Günok ile gireceği forma rekabetinde gözünün korkmadığını söyledi.Sabah saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen genç...

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Taşkıran: Fenerbahçe'de forma rekabetinden korkmuyorum

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Ertuğrul Taşkıran, gelecek sezon Volkan Demirel ve Mert Günok ile gireceği forma rekabetinde gözünün korkmadığını söyledi.

Sabah saatlerinde Göztepe Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen genç futbolcu, sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Zorlu bir sürecin kendileri adına başladığını kaydeden Ertuğrul, "Sezon öncesi sağlık kontrelleri başladı. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Bundan önceki üç senemi kiralık olarak başka takımlarda geçirdim. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirip geldim. Tabiki gittiğim takımlarda oynayarak güzel tecrübeler edindim. Yakından takip edildiğimi de biliyorum." diye konuştu.

Başka takımlarda kiralık olarak forma giymesinin kendisi adına çok faydalı olduğunu ifade eden genç oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Fenerbahçe'de olduğum dönemde burada kalıcı olmam çok zordu. Kulüp kiralık olarak gitmemi uygun gördü. Gittiğim takımlarda 70'e yakın lig maçı oynadım. Fenerbahçe'deyken profesyonel tecrübem yoktu. A2 Ligi'nde oynamıştım. Kiralık olarak gitmem benim için faydalı oldu ve Türkiye'deki kariyerime başlamış oldum. Bu durum bazen insanı üzebiliyor ancak ben her zaman kendimi bu ailenin içinde hissettim. Fenerbahçe'yi de en iyi şekilde temsil ettim."

FORMA REKABETİNDEN KORKMUYORUM

Fenerbahçe'de gelecek sezon Volkan Demirel ve Mert Günok ile beraber forma savaşı içinde olacağını kaydeden genç eldiven, "Sonuçta Fenerbahçe büyük bir aile ben de buraya en iyi şekilde hizmet istiyorum. Volkan Demirel büyük bir kaleci, Mert de kendisini kanıtladı. Onlarla forma rekabeti içinde olmak isterim." dedi.

Bir gazetecinin "Volkan ve Mert'in olduğu yerde sana forma şansı gelir mi ?" sorusuna Ertuğrul Taşkıran, "Ben kesinlikle forma rekabetinden korkmuyorum." diyerek, iddialı olduğunu ifade edip şöyle cevap verdi:

"Küçüklüğümden beri Volkan abiyi izleyerek büyüdük. Kendisi çok büyük başarılara imza atarak Fenerbahçe'ye ve Milli Takıma hizmet etti. Tabiki belli bir süre sonra devir teslim olacaktır. Ben bu süreyi başka takımlarda kiralık forma giyerek hazırlandım. Mert de kulüpte kendisini kanıtlayarak geçirdi. Kesinlikle forma rekabetin gözümün korktuğu durumu yok. Bu rekabet sonrasında hem milli takım hem Fenerbahçe'ye hizmet edeceğiz."

DİEGO RİBAS TAKIMA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAR

Öte yandan sarı lacivertli takımın yeni transferi Diego Ribas'ın Fenerbahçe'ye büyük katkılar sağlayacağını da kaydeden genç kaleci, "Diego kendisini kanıtlamış bir futbolcu, burada başarılı olacaktır." dedi.

Türkiye'ye kaliteli yabancıların gelmesinin seviyeyi yükselteceğini de belirten kaleci Ertuğrul, "Kadro derinliği açısından kaliteli futbolcuların gelmesi Türk futbolu adına güzel. Kendisi genç oyunculara da büyük şans olacaktır. Böyle oyuncularla antrenman yapmak bize çok şeyler katacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

CİHAN

Yorumlar