Ertuğrul Sağlam: Soma faciası gösterdiki birbirimizi kırmaya gerek yok

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasın tüm ülkeyi olduğu gibi dünyayı da çok derinden üzdüğünü söyledi. Sağlam, "Aslında bir kere daha gördük ki, birbirimizi kırmaya,...

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Soma faciası gösterdiki birbirimizi kırmaya gerek yok

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasın tüm ülkeyi olduğu gibi dünyayı da çok derinden üzdüğünü söyledi. Sağlam, "Aslında bir kere daha gördük ki, birbirimizi kırmaya, birbirimizi üzmeye gerek yok." dedi.

Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür ocağında meydana gelen facia sonrası spor camiasından da baş sağlığı ve destek mesajları gelmeye devam ediyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor kulübü olarak ölenlerin aileleri ve yakınları için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı. Sağlam şunları kaydetti:

"Eskişehirspor olarak bizim bu konuda mutlaka bir çalışmamız olacaktır. Bu derin üzüntü ve acılar ortadan kalkmaz tabi ama hafifletme adına, ölenlerin aileleri ile yakınları için yapabileceğimiz bir şeyler olacaksa ki bu konuyu Başkanımız Mesut Hoşcan ile de ciddi şekilde görüşeceğiz. Elimizden geleni yapmak için hazır olduğumuzu ortaya koymak istiyoruz."

"Aslında bir kere daha gördük ki, birbirimizi kırmaya, birbirimizi üzmeye gerek yok." diyen genç çalıştırıcı, "Sonuçta bu tür olaylar hepimizi derinden yaralıyor ama bütün dünyanın da bir olduğunu gösteriyor. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. İnşallah içeride kalan ve halen hayatı devam eden orada kurtulmayı bekleyen işçiler var. İnşallah Rabbim, onlara yeniden yaşama şansı verir. Ama bu olay bizi derinden etkiledi." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar