Ertuğrul Sağlam: Önümüze çıkan fırsatı değerlendiremedik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, farklı bir beklenti ile çıktıkları Gençlerbirliği maçından bekledikleri galibiyeti alamadıklarını belirterek, "Kazanırsak 4.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Önümüze çıkan fırsatı değerlendiremedik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, farklı bir beklenti ile çıktıkları Gençlerbirliği maçından bekledikleri galibiyeti alamadıklarını belirterek, "Kazanırsak 4.'lüğe çıkacağımız bir maçtı. Ama önümüze çıkan fırsatı değerlendiremedik. Tabi üzgünüz." dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada "Oyuna baktığımızda, oyunun kalitesinin üzerinde güzel pozisyonlar bulduk. Çok iyi oynamadığımız maçta gol olabilecek güzel pozisyonlar bulduk. Maalesef değerlendiremedik, mağlup olduk. Bu mağlubiyetle yüzleşmemiz lazım. Önümüzde 7 maç var. Bu konuda daha iyi neler yapabiliriz buna bakıp uğraşacağız. Lig’de ve Avrupa Kupalarındaki mücadelemiz devam ediyor. Üzüldük tabi ama karalar bağlayıp da ağlamamıza gerek yok. Hemen toparlanıp Akhisar maçına hazırlanmamız lazım. Taraftar tepkisinde haklı. Hepimiz elimizden geldiğince çalışıyor. Sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Ben bu sorumluğu üzerime alıyorum. Takım bugün bilinen takım değil. Elimizden gelenin daha iyisini yapacağız." diye konuştu.

MEHMET ÖZDİLEK: "ANLAMLI BİR GALİBİYET ALDIK"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise Eskişehirspor karşısında anlamlı bir galibiyet aldıklarını kaydetti. Özdilek, şöyle konuştu:

"3 haftadadır üst üste galip geliyorduk ve bunu 4 yükseltmek istedik. Bu hafta da bunu başardık. Bizim amacımız yukarıları yükselmekti, iyi bir maç ve sonuç oldu. İlk yarı pozisyonlarımız vardı ama ikinci yarı da golü bulduk. Özellikle kalecimiz iyi oyun çıkardı. Haklı bir galibiyet aldık. Eskişehirspor’u evinde yenmek önemli. Önümüze gelebilecek her türlü hedefe hazırız. Önümüzdeki hafta Trabzonspor ile oynayacağız."
CİHAN

Yorumlar