Ertuğrul Sağlam: Önümüzdeki sezon takımın yarısı değişecek

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, önümüzdeki sezon bu seneki kadroda bulunan futbolcularının yarısını değiştireceğini söyledi. Yeni sezonda daha karakterli oyuncularla çalışacağını ifade eden Sağlam, "Daha genç, dinamik,...

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Önümüzdeki sezon takımın yarısı değişecek

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, önümüzdeki sezon bu seneki kadroda bulunan futbolcularının yarısını değiştireceğini söyledi.

Yeni sezonda daha karakterli oyuncularla çalışacağını ifade eden Sağlam, "Daha genç, dinamik, işini daha çok seven, gelecekten beklentisi olan, profesyonelliği yaşayan, karakterli oyuncuları bu takımın içine koyacağız." dedi.

Ertuğrul Sağlam, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Genç çalıştırıcı, Eskişehirspor'un bu sene Süper Lig'deki kötü performansını şehrin takıma yeterince destek vermediğinden kaynaklandığını belirtti.

"Bunu söylemek durumundayım Eskişehir dışarıdan çok farklı görünüyor. Yani böyle baktığınız zaman burada bir futbol kültürü, futbola ait değerlerin, şehrin takımına sahip çıktığı bir ortam var diyorsunuz." diyen deneyimli teknik adam şöyle konuştu:

"Ama içine girdiğiniz zaman maalesef o beklentinizin çok altında bir tabloyla karşılaşıyorsunuz. Açıkçası şehrin takımına çok sahip çıktığını söyleyemeyiz. Zaten bütün şeyleri ortaya koyduğunuz zamanda bu kadar borç yükü altına giren, bu kadar büyük paralar harcamış bir kulübünde bu güne kadar niye büyük bir başarı ortaya koyamadığını da maalesef bu gerçekler de ortaya koyuyor."

Önümüzdeki sezon takımın yarısını değiştireceğini de söyleyen Sağlam, Daha genç, dinamik, işini daha çok seven, gelecekten beklentisi olan, profesyonelliği yaşayan, karakterli oyuncuları bu takımın içerisine sokacağını ifade etti. Sağlam şunları söyledi:

"Bir defa bundan emin olabilirsiniz. Herkes şundan emin olsun ki, bunu geçtiğimiz sezon ki maliyetlerin çok daha altında gerçekleştireceğiz. Bu takımın yarısından fazlası değişecek bunu açıkça söylemek istiyorum. Yönetime raporumuzu da verdik. Bu gün yine toplantımız var. Dinamik daha çok koşan, mücadele eden her türlü ortamda maçı bırakmayan, maçı kaybetse de alkışlanan oyuncular olacak. Bu sene yaşadığımız sıkıntıları biliyorum. Camiamıza bu sıkıntıları yaşatmayacak bir takım oluşturacağız. bundan kimsenin şüphesi olmasın."

E-Bilet uygulamasına da değinen tecrübeli teknik direktör Sağlam, E- Bilet uygulamasının sıkıntılı başladığını kaydetti. Sağlam, "Ama bu işin güvenlik kısmıyla alakalı bazı zorunluluklar ortaya çıkıyor. Tabi ki bizim ülkemizde meydana gelen sıkıntıları göz önünde bulundurursak doğru bir uygulama gibi görünüyor. Ama işin prosedür kısmında başka statlarda maç izleme yani futbol seyircisine gerçektende zorluk çıkaran bir şey." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar