Ertuğrul Sağlam: İki penaltı ile de olsa bir puanı almayı başardık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 geriye düştükleri Trabzonspor karşısında iki penaltı ile bir puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: İki penaltı ile de olsa bir puanı almayı başardık

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-0 geriye düştükleri Trabzonspor karşısında iki penaltı ile bir puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

"Bizim maçtan beklentilerimiz daha farklıydı. Ama bir puan aldık ve sevincimiz az da olsa gerçekleşti. Kaybetmedik, sevinçliyiz." diyen Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk devre kendileri için iyi geçtiğini, pozisyon ürettiklerini ancak şansız gol ile rakipleri karşısında geriye düştüklerini kaydetti.

"İkinci yarı baskı yapıp gol bulmamız gerekiyordu." diyen Sağlam, "Ama bu esnada açık oldu ve kontratakla ikinci golü buldular ikinci yarının başında. Böyle bir takımın karşısında 2-0 geriye düştük. Bu zordu. Riske girdik. Üretmeye başladık, pozisyonlar bulduk. Kaybetmedik, iki penaltı ile puan aldık. 2-0 geriden gelip puan almayı başardık. Sonuçta kaybetmedik, bu işin iyi tarafı. Bizim maçtan beklentilerimiz daha farklıydı. Ama bir puan aldık ve sevincimiz az da olsa gerçekleşti." şeklinde konuştu.

2-2’lik Trabzonspor beraberliğinin önümüzdeki perşembe günü oynayacakları kupa maçı için takıma moral olduğuna dikkat çeken Sağlam, "Bize moral oldu. Artık bu moralle Antalya'da her şeyimizi ortaya koyup önce finale kalmayı sonra da kupayı almak istiyoruz." diye konuştu.

"KAZAN İÇİN ÇIKTIĞIMIZ MAÇTAN BERABERLİKLE AYRILDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu ise kazanmak için geldikleri maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Eskişehir gibi zor bir deplasmanda ilk yarı sonunda ve ikinci yarının hemen başında buldukları gollerle 2-0 öne geçtiklerini belirten Canalioğlu, şöyle konuştu:

"Kazanmak için geldik ama beraberlikle ayrıldık. İlk yarı ve ikinci yarıda gol bularak oyunu kontrol altına aldık derken hesap etmediğimiz şeylerle puan kaybettik. Üzgünüz. Önümüzdeki maçlarla Avrupa kupası hedefini sürdürmek istiyoruz. Penaltılarla ilgili olarakta net yorumum yok. Ama 6. hakem ve gözlemciler hakemlerin bu göreve verilmesi manidar. Penaltılar verilir miydi verilemez miydi. Bizim bulunduğumuz yerden net yorum yapmak zor. Akşam tv’ lerden göreceğiz."
CİHAN

Yorumlar