Ertuğrul Sağlam: Galatasaray galibiyeti hak etti

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'ın bu akşam galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul Sağlam: Galatasaray galibiyeti hak etti

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'ın bu akşam galibiyeti hak ettiğini söyledi.

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Böyle maçlarda atmosfer çok önemlidir. Rakibin oluşturduğu baskıya hakim olup oyunun ondan sonraki bölümünü güzel geçirmekti. Bunu yapamadık. Biz bunu yapamazken o baskıdan gol yeyip çıktık. İlk devre birşey yaptığımız söylenemez. İkinci yarı biraz kıpırdadık, net pozisyonlar bulduk. Golü bulabilsek iyi olacaktı ancak onu da yapamadık. Galatasaray bu akşam galibiyeti hak etti." diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam, hem Ziraat Türkiye Kupası'nda hem de Spor Toto Süper Lig'de aynı kadro ile mücadele etmek zorunda kaldıkları için zorlandıklarını ifade etti.

Öte yandan bir gazetecinin "Geçen hafta lider Fenerbahçe'yi yendiniz. Bugün Galatasaray'a yenildiniz. İki takım arasındaki şampiyonluk yarışı hakkındaki görüşünüz?" nedir sorusuna ise tecrübeli hoca, "İki takım da geniş kadroya sahip. Fenerbahçe'nin avantajı tek kulvarda oynaması. Galatasaray ise üç kulvarda birden mücadele ediyor. Gerçi bunu yaparken kadrosunu 9 oyuncu ile takviye etti. Biz Fenerbahçe ile kendi sahamızda oynadık ve kazandık. Bugün burada bunu yapamadık. Yoğun bir fikstürün sıkıntısı var. Galatasaray bizim maçımız öncesinde kupa maçına farklı bir kadro ile çıkmıştı." diye cevap verdi.

Basın toplantısına katılan Lawal ve Hürriyet de en kısa sürede toparlanarak Avrupa Kupaları'na katılmak istediklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar