Ertuğrul sağlam: 8 Mayıs'ta ciddi değerlendirmelerde bulunacağım

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu maçla ilgili konuşmayacağını 8 Mayıs'tan sonra ciddi değerlendirmelerde bulunacağını söyledi.Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında ağırladıkları Kayserispor maçının ardından yapılan...

Google Haberlere Abone ol
Ertuğrul sağlam: 8 Mayıs'ta ciddi değerlendirmelerde bulunacağım

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu maçla ilgili konuşmayacağını 8 Mayıs'tan sonra ciddi değerlendirmelerde bulunacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında ağırladıkları Kayserispor maçının ardından yapılan basın açıklamasında genç çalıştırıcı, maç hakkında konuşmayacağını söyledi. 7 Mayıs Çarşamba günü Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçını düşündüklerini belirten Sağlam şunları kaydetti:

"Tüm camia olarak görünen o başka da bir şey çıkmıyor ortaya. Çarşamba günkü maçı düşünen aklında başka bir şey olmayan bir ortam var. Dolayısıyla fazla bir değerlendirme yapmayayım. 7 Mayıs'ta maçımızı oynayıp 8 Mayıs'ta bu konuyla alakalı çok ciddi değerlendirmeler yapacağım."

ERTUĞRUL SEÇME: GALİP GELDİK AMA MATEMATİKSEL OLARAK KÜME DÜŞTÜK

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme ise yaptığı açıklamada galip gelmelerine rağmen diğer sonuçlara göre matematiksel olarak küme düştüklerini belirtti. Seçme, "Bu gün takım olarak iyi bir oyun sergiledik, galip geldik. Ama ne yazık ki diğer alınan sonuçlara göre matematiksel olarak küme düştük. Bundan sonra 2 müsabakamız kaldı. Bu müsabakaları da iyi bir şekilde oynayıp 1. Lig'in yolunu tutacağız. Tekrar çıkmak için elimizden ne geliyorsa sergileyeceğiz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar