Ertekin: Bugün bu takımın çok şey yapabileceğine inandım

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Samsunspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Ligde kalan 10 maçta da gerekli mücadelemizi yapacağız.

Google Haberlere Abone ol
Ertekin: Bugün bu takımın çok şey yapabileceğine inandım

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Samsunspor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Ligde kalan 10 maçta da gerekli mücadelemizi yapacağız. Bugün bu takımın çok şey yapabileceğine inandım." dedi.

PTT 1. Ligi maçında Samsunspor ile 2-2 berabere kalan maçın ardından her iki takımın teknik direktörü 90 dakikayı değerlendirdi. Konuk ekip Samsunspor'un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Balıkesirspor gibi takımla berabere kaldıkları için çok üzgün olmadığını belirterek, "Böyle bir takıma galip gelmek müthiş olacaktı. Önemli bir galibiyet olacaktı. En azından ligin bitiminde puan puana kalmış olsak ikili averajla iyi durumdayız. Bu bizim avantajımız olacak. Ancak ne olursa olsun avantajımızı çok iyi kullanamadık. Yapılan mücadele çok iyiydik. Küçük küçük hatalar oluyor, bu da futbolda zaten vardır. Çok net pozisyonlar yakaladık. Bu pozisyonları gole çevirmiş olsaydık netice farklı olabilirdi." ifadelerini kullandı.

Zevkli ve keyifli bir maç olduğunu belirten Kalpar, "Son dakikalarda attığımız gol bize puan kazandırdı. İki takım da iyi mücadele etti. Buradan eli boş dönmüyoruz en azından. Keyifli bir maçtı. Uzun zamandan beri maç kaybetmiyoruz ve kaybetmemeye devam edeceğiz. İyi takımız, iyi bir ekip ruhumuz var. Ligin sonunda kadar da devam ettireceğiz. Oyuncularımla gurur duyuyorum." diye konuştu.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin ise takımının maç boyunca iyi mücadele ettiğini belirterek, "Müthiş bir mücadele oldu. İlk yarıda penaltıya kadar rakibimize pozisyonda vermedik. Bir eksikle bu kadar süre oynamak kolay değil. Ancak oyuncularım ikinci yarıda müthiş mücadele ettiler. İki tane gol bulduk ve öne geçtik. Bu arada oyunu riske ettiğimiz için rakibe pozisyonda verdik." açıklamasında bulundu.

Mücadeleden dolayı oyuncularını kutlayan İsmail Ertekin, "Bu mücadele devam ettiği sürece iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Muhteşem taraftarımız maç sonuna kadar bizi desteklediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağız. Hakemler en iyisini bilir. Biz ne dersek diyelim onlar yönetimlerini böyle kullandılar. Yapacak bir şey yok. Kavga etsek ne olacak, yanlış desek ne olacak. Lige bu hakemlerle devam edeceğiz. Öyle veya böyle bu savaşın içinde olacağız. Biz elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Hatalı da olabilir. Biz bu yarışın içinde varız. Kalan son 10 maçta da gerekli mücadelemizi yapacağız. Bugün bu takımın çok şey yapabileceğine inandım." değerlendirmesinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar