Ertekin: Benim Rombolarım zor şartlar altında inanılmazı başardılar

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, şampiyonluğun kolay kazanılmadığını belirterek, “10 aydan beri benim Rambolarım zor şartlar altında inanılmazı başardılar. Ben bedavaya kimseye Rambo demem. Her türlü hava ve saha şartlarına...

Google Haberlere Abone ol
Ertekin: Benim Rombolarım zor şartlar altında inanılmazı başardılar

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, şampiyonluğun kolay kazanılmadığını belirterek, “10 aydan beri benim Rambolarım zor şartlar altında inanılmazı başardılar. Ben bedavaya kimseye Rambo demem. Her türlü hava ve saha şartlarına uyum sağladılar. Diğer takımlara göre inanılmaz teknoloji eksiğimize rağmen, her oyuncu bir Rambo gibi 10 ay boyunca toplam 500 antrenman yapılmış. Şampiyonluklar kolay gelmiyor." dedi.

Süper Lige, 38 yıl aradan sonra yükselen Balıkesirsporlu futbolcular, Balıkesir Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin tezahüratları arasında Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'ne gelen Balkesli futbolcular, burada forma ve şampiyonluk fotoğraflarını imzaladı. Teknik Direktör İsmail Ertekin, Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ve kaptan Muhammet Reis öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı.

BAÜ Endüstri Bilimleri ve Teknoloji Topluluğu (EBİTET) 'Kampüste Şampiyonlar Var-Özel' etkinliği, Çağış Kampüsü'nde bulunan Mühendislik-Mimarlık Fakültesi konferans salonunda gerçekleşti. Etkinliğe BAÜ Rektör Yardımcıs Prof. Dr. Bedri Yüksel, Dekan Prof. Dr. Cengiz Özmetin, Balıkesirspor yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin tezahüratları arasında tek tek sahneye çağrılan yönetim, teknik heyet ve futbolculara madalya verildi. Daha sonra Teknik Direktör Ertekin, Başkan Aktürk ve kaptan Muhammet Reis'e plaket verildi. Etkinlikte, Atatürk Stadı'ndaki şampiyonluk gösterilerinin yer aldığı kısa bir sunum yapıldı.

BAÜ Rektör Yardımcısı Yüksel, Balıkesir ve üniversitenin yaşadığı güzel tablodan dolayı Balıkesirspor camiasına teşekkür etti. Ardından sahneye çıkan Kırmızı-Beyazlı futbolculara kupa hediye edildi. Öğrencilerin tezahüratları arasında kupayı kaldıran futbolcular, bir süre sevinç gösterisinde bulundu. Bu arada, Balkesli futbolcular, öğrenciler için bol bol forma imzaladı, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Balıkesir Üniversitesi öğrencileri programda Başkan Aktürk, Teknik Direktör Ertekin ve kaptan Muhammet'e merak edilen soruları yöneltti. Sezon başlarken doğru planlama, doğru oyuncular, doğru yönetim, doğru seyirci ve doğru çalışma yaptıklarını belirten Ertekin, "10 aydan beri benim Rambolarım zor şartlar altında inanılmazı başardılar. Ben bedavaya kimseye Rambo demem. Her türlü hava ve saha şartlarına uyum sağladılar. Diğer takımlara göre inanılmaz teknoloji eksiğimize rağmen, her oyuncu bir Rambo gibi 10 ay boyunca toplam 500 antrenman yapılmış. Şampiyonluklar kolay gelmiyor. Rambolar da doğru çalışıyorlar. Bizler de sonunda böyle mutlu oluyoruz, sizleri de mutlu ediyoruz." diye konuştu.

Başkan Aktürk ise bir soru üzerine önümüzdeki sezonda takımın maçlarını oynayacağı stat konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün bir takım çalışmaları olduğunu söyledi. Kulüp olarak düşüncelerinin, stadın, mevcut yerinde daha modernize hale getirilerek kalması gerektiğini belirten Aktürk, "Çünkü büyük şehirlere baktığımız zaman stat ne kadar çok şehrin dışına çıkıyorsa gelen taraftar sayısı o kadar azalıyor. Bu nedenle bize sorulursa, stadın mevcut yerinde kalmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Ertekin ile yola devam etmek istediklerine dikkat çeken Aktürk, "Bizim gönlümüz her zaman hocamızdan yana. Kapımız ona her zaman açık. 15 Mayıs'ta yapılacak olağan kongrede eğer yönetime gelirsek, bizim çalışacağımız hoca İsmail Ertekin'dir. Bunu da buradan deklere ediyorum." Kaptan Muhammet Reis, şampiyonluk yolunda Mersin İdman Yurdu ile oynanan maçın kırılma maçı olduğunu ifade etti.

CİHAN

Yorumlar