Ersun Yanal: Rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Puan farkı bizi çok ilgilendirmiyor, rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Ersun Yanal: Rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Puan farkı bizi çok ilgilendirmiyor, rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor. Biz, rakiplerimizin başarısızlığı yüzünden başarılı olacak bir takım değiliz." dedi.

Gaziantepspor’u 3-0’lık bir skorla yenerek aldıkları galibiyet karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Yanal, şampiyonluk konusunda oldukça önemli yollar kat ettiklerini söyledi.
Futbolcuların kazanma arzusunun kendilerini sevindirdiğini dile getiren Yanal , “Oyuncularımızın oyun içerisindeki disiplini ve kazanma arzusu bizi ayrıca sevindiriyor. Fenerbahçe olarak yapmış olduğumuz performansın daha henüz sonucunu almadık. Sezon bittiğinde sezon başından beri söylediğimiz şampiyonluğu Fenerbahçe’ye, Fenerbahçe taraftarına armağan edeceğiz.” diye konuştu.

Henüz Fenerbahçe olarak tam performanslarını ortaya koyamadıklarını belirten Yanal, şunları kaydetti: “Puan farkı bizi çok ilgilendirmiyor, rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor. Biz, rakiplerimizin başarısızlığı yüzünden başarılı olacak bir takım değiliz. Biz, kesinlikle bir başkasının başarısızlığından beslenip şampiyon olacak bir takım hiç değiliz. Her şeyi kendi emeğimiz ve hakkımızla yapacağız. Bundan sonra da emeğimiz ve hakkımızla her maçı kazanacağız. Bu ne zaman denk gelir, ama son haftaya ama 3’üncü haftaya onu bilemem. Sonunda biz şampiyon olacağız.”

Oyun kontrolünün genel itibariyle kendilerinde olduğunu belirten Yanal, rakibin kendilerine karşı üstünlüğünü saha içerisinde görmediğini kaydetti.

Attığı golden sonra Moussa Sow’u alkışlayan Yanal, şampiyonluk yolunda Sow’a çok ihtiyaçları olduğunu söyledi. Yanal, “Golü çok seven bir oyuncu dolayısıyla kaçırdığında çok üzüldü, biz de çok üzüldük. Onu hep destekledik, arkadaşları destekledi, yönetim destekledi, başkanımız, herkes desteledi. Bugün gol attığı için çok mutlu olduk çünkü ona ihtiyacımız var.” ifadelerine yer verdi.

İyi bir maç çıkardıklarını vurgulayan Moussa Sow da, Gaziantepspor savunmasının iki hatasından dolayı maçın daha da kolaylaştığını aktardı. Geçen hafta çok büyük hayal kırıklığı yaşadığına değinen Sow, uzun süredir üzerinde gol atamamanın birikmişliği olduğunu açıkladı. Kariyerinde hiç böyle bir dönemi yaşamadığını söyleyen Sow, yaşadığı süreçte herkesin kendisine destek çıktığını ve bu akşam golünü attığını kaydetti.

Maçta 2 gol atarak takımını sırtlayan Emenike ise performansının giderek yükseldiğini ve aldıkları galibiyet ile mutlu olduğunu belirtti. CİHAN

Yorumlar