Ersun Yanal: Öncelikli hedefimiz şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takmak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon öncelikli hedeflerinin şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takmak olduğunu söyledi. Sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan...

Google Haberlere Abone ol
Ersun Yanal: Öncelikli hedefimiz şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takmak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon öncelikli hedeflerinin şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takmak olduğunu söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, yeni sezon öncesi takımın durumu hakkında bilgi verdi.

Yeni sezonda öncelikli hedeflerinin şampiyonluk ve dördüncü yıldızı takmak olduğunu kaydeden Yanal, "Fenerbahçe'nin kaldığı noktadan 4. yıldızı takmak için koyduğumuz hedefe doğru iyi bir başlangıç oldu. Hedefimiz olan 4. yıldızı takmak için her türlü organizasyon hazır. İyi bir takım olduğumuzu geçen sene futbolcularımız göstermişti. Burada yaptığımız çalışmalar geçen yıl kaldığımız yerden devam eden takım oyunuyla ilgili." diye konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMAMIZ YOK

Basın mensuplarının transferle ilgili sorularını da cevaplayan tecrübeli teknik adam, "Basında çıkan yazılı ve görsel değişik, özellikle sosyal medyada transferle ilgili çıkan söylentiler var. Şu anda transfer çalışmamız yok. Hiçbir oyuncuyla temas edilmedi. Hiçbir oyuncuyla görüşülmedi bunun bir kez daha altını çiziyorum." dedi.

Ersun Yanal, oynanacak hazırlık maçlarının ardından takımdan ayrılacak oyuncuların durumunun belli olacağını dile getirdi.

Tecrübeli hoca, takımın yeni transferi Diego Ribas içinse şunları kaydetti: "Şu anda Diego'nun performansı için birçok kalıplar yaratılıyor. Diego takım içerisinde en iyi üçüncü ve dördüncü oyuncu konumunda. Bunu yapmasaydı zaten Avrupa'da oynayamazdı. Diego Ribas farkını ortaya koyacaktır. Oyuncularımızın ondan göreceği öğreneceği şeyler olacaktır."

Öte yandan Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne gidebilmek için yapmış olduğu mahkemenin kararı içinse Yanal, "Bizim tek konstanre olduğumuz saha içerisi. Biz tamamen bütün söylemlerimizi kazanmaya yönelik yapıyoruz. Olduğunda bunlarla mücadele etmeye hazırız. Bizler saha içinde mücadele ile ilgileniyoruz." yorumunu yaptı.

Bir gazetecinin Caner ve Alper Potuk’un performanslarını sorması üzerine Ersun Yanal, "Alper geçen yıl oldukça iyi süre alarak çok iyi maçlar çıkardı. Bence seneye Alper'in performansı geçen yıldan daha iyi olacak. Türkiye liglerinde az olan bir performansı var. Caner'e gelince; o bir kimlik kazandı. Caner'in artık bir kimliği var. Asistleri olan, golleri olan bir futbolcu. Bu sene geliştirmek en hazır olduğu bir dönem. Türk futbolu zaten çok iyi bir oyuncu kazandı, zaten vardı. Onun oyuncu karakterinde oynamak var. Kazanmayı çok seviyor." şeklinde cevap verdi. CİHAN

Yorumlar