Ersun Yanal: Ne kadar galibiyet alırsa o kadar erken şampiyon oluruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Ligde ne kadar galibiyet alırsak sezonu o kadar şampiyon olarak erken kapatırız.

Google Haberlere Abone ol
Ersun Yanal: Ne kadar galibiyet alırsa o kadar erken şampiyon oluruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Ligde ne kadar galibiyet alırsak sezonu o kadar şampiyon olarak erken kapatırız.” dedi.
Takım ile birlikte yemek yiyen tecrübeli hoca, pazar günü oynayacakları MP Antalyaspor için şunları kaydetti:
"Biz sezon başından beri aynı şeyi tekrarladık. Biz iyi ve kaliteli oyunculardan kurulu, birlikte olmaktan mutluluk duyan bir takımız. Duruşumuz, ligdeki pozisyonumuz ortada. Her maçta pozitif oyunumuzu ortaya koymak istiyoruz. Her maçın ayrı bir karakteristik özelliği var. Çok eksiklerimiz var ama biz sezon başından beri hep kadromuzun kalitesinden bahsettik. Sahaya çıkacak 11 oyuncumuz var, belki altyapıdan da birkaç oyuncumuzu da davet edeceğiz. Ne kadar galibiyet alırsak sezonu o kadar şampiyon olarak erken kapatırız."
Ersun Yanal son günlerdeki futbol ortamını da değerlendirerek "Futbol herkesin çok keyif aldığı güzel bir oyun. Futbol dendiğinde herkesin içindeki heyecanı biliyorum. Ülkemizde bu futbol heyecanının, futbolun içindeki kaliteyle birleşerek kalması çok önemli.Talihsiz ve kısmetsiz bazı maçlar yaşıyoruz. Bu süreçte özellikle ben buradan geriye dönmek istemiyorum ama iki dost kulübün futbol adına ortaya koyduğu güzelliklerle Türk futbolunda önemli bir yerde olduğunu düşünüyorum. Son dönemde ortaya çıkan çok çirkin ve gereksiz bir tarzın yarattığı bu gerginliğin ayıklanması ve temizlenmesi gerekiyor. Futbol üç sonuçlu bir oyun, herkes bir birini yeniyor, herkes birbirine üstünlük kurmak için mücadele ediyor, onun karşılıklı olan saygısı ve sevgisi devam etsin ve futbol kazansın. Futbola olan ilgi arttıkça da hepimiz kazanacağız, Türkiye kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU: DERBİYLE İLGİLİ HİÇBİR YERE KONUŞMADIM

    Öte yandan Galatasaray derbisinin ardından kendi ağzından birçok haber yapılmasına rağmen hiçbir yere konuşmadığını ifade eden kaptan Emre Belözoğlu da "Kaybedilen 3 puan var. Ben takımın kaptanı olarak bu kayıpta en büyük sorumluluğu kendimde görüyorum. Takımımı orada yalnız bırakmamam gerekiyordu. Ortam ne olursa olsun, karşıdaki rakibin niyeti ne olursa olsun, bunu yapmamam gerekiyordu. Bundan dolayı herkesten özür diliyorum" şeklinde konuştu.
    Volkan Demirel ise "Herkesin yaptığı kendinedir, biz yolumuza devam ediyoruz, herkes yaptıklarıyla kalır." dedi.


CİHAN

Yorumlar