Ersun Yanal, kadro yaşlı eleştirilerine katılmıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadronun yaşlı olduğu eleştirilerine, "Çok yaşlı bir kadromuz olduğunu düşünmüyorum." diye cevap verdi.Caner Erkin'in imza törenin bitiminde basın mensuplarının karşısına çıkan tecrübeli hoca,...

Google Haberlere Abone ol
Ersun Yanal, kadro yaşlı eleştirilerine katılmıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kadronun yaşlı olduğu eleştirilerine, "Çok yaşlı bir kadromuz olduğunu düşünmüyorum." diye cevap verdi.

Caner Erkin'in imza törenin bitiminde basın mensuplarının karşısına çıkan tecrübeli hoca, herkese iyi bir sezon dileyeyerek, "Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kadromuzu koruduk. Bir yabancı oyuncu takviyesi yaptık. Dünya Kupası'ndna oynayan oyuncularımız geliş tarihleri de belli oldu. Alves ve Meriles 23 Temmuz, Webo 21 Temmuz, Emenike 30 Temmuz, Hollanda ile kupada üçüncülük yaşayan Kuyt ise 9 Ağustos'ta bizlerle birlikte olacak." şeklinde konuştu.

Akşam yapılacak çalışma ile yeni sezon hazırlaklarının başlayacaklarını kaydeden Yanal, Topuk Yaylası'ndaki kampın ardından yurt dışında iki hazırlık maçı oynayacaklarını sonrasında da İstanbul'da turnuvaya katılacaklarını ifade etti. Yanal, Hollanda forması altında başarılı bir turnuva geçiren Kuyt'ı da özellikle tebrik etti.

Sözleşme imzalayan Caner'in sorun çıkarmadan Fenerbahçe'de kaldığını dile getiren Yanal, bir gazetecinin "Takımın yaş ortalamısının yükseldiği yönünde eleştiriler var." demesi üzerine, "Kuyt'ın performansı ortadaydı. Yaşlı denen oyuncular 30'lu yaşların başındaki futbolcular. Kendine iyi bakan, performansı iyi olan oyuncular. Çok yaşlı bir takım olduğumuzu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin kadrosundaki yabancı sayısının fazla olduğu ve yeni statüde kimlerin gideceği şeklindeki soruya ise Yanal, "Samandıra'da detayları görmüş olacaksınız." dedi.

Yanal, yeni transfer Diego Ribas'ın Fenerbahçe'ye büyük katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar