Ersun Yanal: Fenerbahçe ile Ersun Yanal arasında problem olmaz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe ile Ersun Yanal’ın arasında problem olmayacağını söyledi.    Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İBB Bando Takımı ve öğrencilerinin karşıladığı teknik adam, burada...

Google Haberlere Abone ol
Ersun Yanal: Fenerbahçe ile Ersun Yanal arasında problem olmaz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe ile Ersun Yanal’ın arasında problem olmayacağını söyledi.

    Yıldız Teknik Üniversitesi’nde İBB Bando Takımı ve öğrencilerinin karşıladığı teknik adam, burada yapılan panelde takımı hakkında bilgiler vererek soruları cevaplandırdı.

    Transfer sorularına,"Önceliğimiz başka şeyler.” diyerek cevap vermek istemeyen tecrübeli hoca, medyada çıkan ayrılık iddialarına karşı, öyle bir şeyin söz konusu olamayacağını belirtti.

    Yanal, takımdaki geleceği hakkında şunları dile getirdi:

    "Ersun Yanal gidiyor deniliyor. Seneye buradayım. Fenerbahçe ile Ersun Yanal’ın arasında problem olacağını sanmıyorum. Neden olsun ki? Ben başarılıyım, futbolcusu başarılı, başkanı da başarılı. İnsanlar başarıyı mı cezalandıracak? Biraz empati yapın.”

    Takımın teknik konularından bahseden ve futbolda bilime çok inandığını belirten Yanal, şampiyonluğu nasıl elde ettiklerini de anlattı.

    Ersun Yanal, ‘Ne zaman rakiplerimizle eskisi gibi yan yana maç izleyeceğiz? sorusu yönelten eski bir mezun öğrenciye, “Eski dönemlerdeki gibi iç içe yan yana maç izlenemez. Biraz gerçekçi olmak lazım. Almanya’da da bu şekilde. Zaten bende çok doğru bulmuyorum. Biraz taraf olmak lazım diye düşünüyorum. Fiziki anlamda da yetersiz kalıyoruz. Bunu başaran ülkeler olsa da burada zor gözüküyor.”cevabını verdi.

    Bir bayanöğrencinin, "Bu sezon maçlarda çok ceza aldık. Buna ne diyeceksiniz?" sorusuna, Ersun Yanal “Bayanlardan çok memnunuz. Cezalar olmasın. Hep beraber maç izleyelim. Şampiyonluğumuzu ilan ettiğimiz geçen hafta müthiş performans gösterdiler. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.” diye cevap verdi.

    Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek tarafından kendisine ‘Trabzon’da Spor’ adlı kitap hediye edilen Ersun Yanal daha sonra tezahüratlar ve alkışlar altında üniversiteden ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar