Ersun Yanal: Buna bir daha izin vereceğimizi sanmıyorum

Kardemir Karabükspor’a 2 –1 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, sahada futbolcular arasında koordinasyon eksikliği yaşandığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Ersun Yanal: Buna bir daha izin vereceğimizi sanmıyorum

Kardemir Karabükspor’a 2 –1 mağlup olan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, sahada futbolcular arasında koordinasyon eksikliği yaşandığını belirtti. Yanal, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını da kaydederek, buna bir daha müsaade etmeyeceklerini dile getirdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, “Taraftarlarımızın da takdir ettiği uzun zamandır ortaya koyduğumuz oyundan çok uzaktı. Koordinasyon açısından eksik kaldık. Bu eksiklik tabii ki rakibimizin bize oyun üstünlüğünü ve skor üstünlüğünü koyduğu dakikalarda ortaya çıktı. Belli bir kalitemiz var, o kalitenin altına düşmememiz lazımdı.” şeklinde konuştu.

Saha zeminiyle ilgili bir soruya ise Ersun Yanal, “Şartların her iki takım için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Futbol iyi sahalarda oynanan bir oyundur. Sahalar bozulduğunda bu faktörler oluyor, ama karşı takımın bunu fırsat bilip üstünlük kuruyor olması bir mazeret olamaz, siz de buna direnmek zorundasınız.” cevabını verdi.

İkinci yarı oyundan düştükleri yönündeki soru için ise Yanal, şu ifadeleri kullandı: “Oyundan düşmedik, koordinasyonu sağlayamadık. Uyum ve ahenk ortada yoktu, disiplin koptukça oyuncuların oyundan uzaklaştığını gördük. Bu tamamen oyundaki koordinasyonla ilgili. Bu zaman zaman vardı. Son anlarda pozisyon bulacağız diye kontralardan yediğimiz pozisyonlar vardı. Buna bir daha izin vereceğimiz sanmıyorum.” CİHAN

Yorumlar