Ersun Yanal: Bu bizim için önemli bir ders oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Elazığspor beraberliğinin ardından hala lider olduklarını söyledi ve bu puan kaybının kendileri için ders olduğunu dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ersun Yanal: Bu bizim için önemli bir ders oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Elazığspor beraberliğinin ardından hala lider olduklarını söyledi ve bu puan kaybının kendileri için ders olduğunu dile getirdi.

Elazığspor'la 1 - 1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal, "İlk yarıda bulduğumuz pozisyonlar vardı. Rakibin ilk tehlikeli atağında maalesef gol yedik. Hak etmediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Bu da oyunda dengeyi bozdu. İkinci yarıda kırmızı kartla atılan oyuncumuzun eksikliğini hissettiğimizi düşünüyorum. Fakat oyuncularımız bir tepki verdi." şeklinde konuştu.

Hakemlerin hatalı kararlar verebileceğini bu hataların kendileri aleyhine fazlalaştığını ifade eden Ersun Yanal, şöyle devam etti: "Biz futbol içinde kalmak için gayret ediyoruz. Bugün Fenerbahçe farklı kazanabilirdi. Oyuncularımız, biraz daha sert biraz daha skoru erken alabilecek oyundan beraberlikle ayrıldı. İçeride dışarıda farklı oynuyoruz. Bunu biraz daha netleştirmek ve taraftarlarımızın bizden beklediği dış saha oyununu da daha iyi oynamak zorundayız. Bizim bugün oynadığımız oyun ile taraftarlarımızın beklentilerini ortaya koyduğumuzda çok daha farklı takım olmak zorundayız. Lideriz, liderliğimiz devam ediyor. Bunu bir an önce pekiştirmek ve puanlarımızı ardı ardına almak durumundayız. Bu bizim için de önemli bir ders oldu."

Yanal, hakemin Cristian'a gösterdiği kırmızı kartı ve Emenike'nin ceza alanı içinde düşürülmesinin ardından oyunun devam ettirilmesiyle ilgili bir soruya da "Bizim dışımızda tartışmalar olacaktır. Daha doğrusu benim dışımda. Çünkü ben oyuncularımla teknik anlamda bir takım tartışmalar yapacağım. Ama büyük bir ihtimalle kamuoyu bugünkü maçı oldukça fazlasıyla tartışacaktır." cevabını verdi.

Hakemle ilgili başka bir soruya da Yanal, "Futbol dışında konuşmak biz teknik adamlara yakışmıyor. Bunu konuşacak çok merci var. Hakemlerimizin bizim lehimize ya da aleyhimize bir karar vermek gibi bir niyetleri olduğu asla aklıma gelmez. Oyuncularımızla futbolun içinde kalma konusunda konuştuk. Konuşmaya da devam ediyoruz. Kartlar çıkmaya devam ediyor, çıkacak da bu bir uzun süreç. Umarım bunlar bizim için son olur. Fazla da kart görmeden bu ligi, taraftarımız ve bizim beklediğimiz şampiyonlukla noktalarız." karşılığını verdi. CİHAN

Yorumlar