Erkekler Avrupa Ligi'nde Türkiye, Makedonya'ya 3-0 yenildi

Salon: Boris TrajkovskiHakemler: Adler Laszio (Macaristan), Nicolae Romeo Marin (Romanya)Makedonya: Nikolov, Gjorgiev, Niko Gjorgiev, Gjorgjevski, Simovski, Milev, Mihailov (Libero), Angelovski (Libero), KlopchevskiTürkiye: Murat Yenipazar, Murat Aslan,.

Google Haberlere Abone ol
Erkekler Avrupa Ligi'nde Türkiye, Makedonya'ya 3-0 yenildi

Salon: Boris Trajkovski

Hakemler: Adler Laszio (Macaristan), Nicolae Romeo Marin (Romanya)

Makedonya: Nikolov, Gjorgiev, Niko Gjorgiev, Gjorgjevski, Simovski, Milev, Mihailov (Libero), Angelovski (Libero), Klopchevski

Türkiye: Murat Yenipazar, Murat Aslan, Hakan, Gökhan, Ediz, Hakkı, Burak (Libero), Melih, Erden, İbrahim, Emre, Murat Karakaya (Libero)

Setler: 25-18, 25-19, 25-20

Süre: 72 dakika (24-24-24)

Erkekler Avrupa Ligi B Grubu'nda mücadele eden Türkiye dördüncü maçında deplasmanda Makedonya’ya 3-0 yenildi.

Karşılaşmaya iyi başlayarak Gökhan ile sayılar bulan milliler, savunmada da ikinci teknik molaya kadar iyi bir oyun ortaya koydu. Setin ilk teknik molasını 8-7 ikinci molayı ise 16-11 önde geçen Makedonya Simovski ve Nikolov ile sayılar bularak seti 25-18 kazandı.

İkinci sette servis kaçırma geleneğimiz devam etti. Hücumlarda rakip bloğa yakalanan milliler, özellikle Simovski’yi durdurmakta zorlandı. Bu seti de 25-19 kazanan Makedonya durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sette de oyuna konsantre olamayan milli takım karşısında kolay sayılar bulan Makedonya seti 25-20 maçı ise 3-0 kazandı.

CİHAN

Yorumlar