Erkekler Avrupa Ligi'nde Makedonya, Türkiye'yi 3-1 mağlup etti

Salon: Boris TrajkovskiHakemler: Marin Nicolae Romeo (Romanya), Adler Laszio (Macaristan)Makedonya: Nikolov, Gjorgiev, Niko Gjorgiev, Gjorgjevski, Simovski, Milev, Mihailov (Libero), Türkiye: Emre, İbrahim, Gökhan, Hakkı, Murat Yenipazar, Murat Aslan,...

Google Haberlere Abone ol
Erkekler Avrupa Ligi'nde Makedonya, Türkiye'yi 3-1 mağlup etti

Salon: Boris Trajkovski

Hakemler: Marin Nicolae Romeo (Romanya), Adler Laszio (Macaristan)

Makedonya: Nikolov, Gjorgiev, Niko Gjorgiev, Gjorgjevski, Simovski, Milev, Mihailov (Libero),

Türkiye: Emre, İbrahim, Gökhan, Hakkı, Murat Yenipazar, Murat Aslan, Burak (Libero), Erden, Melih, Hakan,

Setler: 25-21, 25-18, 21-25, 25-20

Süre: 107 dakika (28-24-27-28)

Erkekler Avrupa Ligi B Grubu'nda mücadele eden Türkiye üçüncü maçında deplasmanda Makedonya’ya 3-1 yenildi.

Karşılıklı sayılarla başlayan karşılaşmada milliler savunmada istediği ritmi yakalayamadı. Hücumları İbrahim,Gökhan ile değerlendiren ay yıldızlılar rakibin arka alana attığı plaseler karşısında zorlandı. Setin ilk teknik molasını 8-5 önde geçen milli takım ikinci molayı ise 16-13 geride tamamladı. Maça konsantre olmakta zorlanan ve bloklarda istediği başarıyı yakalayamayan Türkiye seti 25-21 kaybetti.

İkinci sette de oyun konsantresinden uzak olan Türkiye, savunmada fazla hata yaptı. Simovski ile hücumlarda etkili olan Makedonya teknik molaları 8-5 ve 16-10 önde tamamladı. Arka alandan iyi manşet getiremeyen milliler bu seti de 25-18 kaybetti.

Üçüncü sette daha iyi servis atan ve etkili savunma yapan taraf Türk milli takımı oldu. Gökhan, Murat Aslan ve İbrahim ile sayılar toplayan milliler ikinci teknik molayı 16-15 önde tamamladı. Mola dönüşü manşet problemi yaşayan Makedonya karşısında sayılar bulan Türkiye seti 25-21 kazanarak durumu 2-1 yaptı.

Dördüncü sete milli takım iyi başladı. Blok autlarla sayılar bulan ve arka alandan çıkarılan manşetlerle iyi hücum eden Türkiye, setin son bölümünde basit hatalar yaptı. Bu seti de 25-20 kazanan Makedonya karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

CİHAN

Yorumlar