Erkan Koyuncu, son yolculuğuna uğurlandı

Dün sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri girişinde yaşanan kazada hayatını kaybeden 37 yaşındaki Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Eyüp Sultan Camii’nde kılınan...

Google Haberlere Abone ol
Erkan Koyuncu, son yolculuğuna uğurlandı

Dün sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri girişinde yaşanan kazada hayatını kaybeden 37 yaşındaki Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Eyüp Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazına Galatasaray yönetim kurulu, Türkiye Milli Takımlar Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve futbolcular Burak Yılmaz, Semih Kaya, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, TSYD Başkanı Naci Arkan, çok sayıda meslektaşı, ailesi ve sevenleri katıldı.

ERKAN KOYUNCU KİMDİR?

Erkan Koyuncu 20 Kasım 1977 tarihinde doğdu. Selahattin (13) ve Seda (7) isimlerinde iki çocuk babası olan Koyuncu, 1999 yılından bu yana Sabah Gazetesi Spor Servisi'nde foto muhabiri olarak görev yapıyordu.

CİHAN

Yorumlar