Eriş: Bu girdaptan çıktığımızda Adanaspor’u çok güzel günler bekliyor

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor karşısında gülen taraf olan Adanaspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, çok güzel ve anlamlı bir galibiyet kazandıklarını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Eriş: Bu girdaptan çıktığımızda Adanaspor’u çok güzel günler bekliyor

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor karşısında gülen taraf olan Adanaspor’un Teknik Direktörü Levent Eriş, çok güzel ve anlamlı bir galibiyet kazandıklarını ifade etti. Eriş, "Bu girdapta oynamak çok zor. Biz, bu girdaptan çıktığımız zaman önümüzdeki sene Adanaspor’u çok güzel günler bekliyor.” açıklamasını yaptı.

Eriş, maçın ardından 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendirdi. Eriş, “Adana derbisi dünyanın en güzel derbilerinden birisi. Haftalardır çok iyi oynayan bir oyuncu grubum var. O yüzden hiç panik yapmadık. Geçen hafta bir sürpriz yaşadık. Bu sürprizi yaşamasaydık bugün çok daha farklı skor alırdık. Çünkü oyuncularımın güven son derece yerine oturduğunu görüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum.” dedi.

Bu galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Eriş, rakiplerden birisinin bugün puan kaybetmesinin kendilerini sıralamada daha üste taşıdığına dikkat çekti. Eriş, şöyle devam etti: "Bu girdapta oynamak çok zor. Maalesef bu sene böyle bir talihsizlik yaşıyoruz. Ama ikinci devre oynadığımız bütün müsabakalarda bu ve buna benzer oyunlar oynadık. O yüzden hiç telaş yapmıyoruz. Önümüzde Boluspor müsabakası var. Gerçekleri görmemiz gerekiyor. Biz önümüzdeki hafta bir final daha oynayacağız. Haftalardır final oynayan bu girdaptan bir an önce çıkmaya çalışan bir takımız. İnşallah bu galibiyet serisi önümüzdeki haftada devam eder. Ondan sonra yolumuza biraz daha güvenli şekilde devam etme şansı elde ederiz. Biz bu girdaptan çıktığımız zaman önümüzdeki sene Adanaspor’u çok güzel günler bekliyor."

Adana Demirspor Teknik Direktörü Nurettin Yılmaz ise göreve geldikleri günden bu yana üç maçta öne geçtikleri halde skoru koruyamadıklarını dile getirdi. Basit hatalardan goller yediklerini vurgulayan Yılmaz, "Bunları gidermediğimiz sürece başımız ağıracak." açıklamasını yaptı. Gazetecilerin sorusu üzerine söz konusu olumsuz gidişi 'psikolojik bir durum' olarak değerlendiren Yılmaz, "Maalesef 1-1 olunca veya 2-0 iken, 2-1 olunca takımda bir psikolojik olgu oluşuyor. Acaba ‘yine mi berabere bitecek veya yenileceğiz’ gibi bir psikolojik durum söz konusu olabilir. Bunu gidermeye çalışacağız, başka yapacak bir şey yok.” şeklinde konuştu.

MAÇ SONRASINDA DEMİRSPOR TARAFTARLARI TAŞKINLIK ÇIKARDI

Bu arada Adana derbisi sonrası Adana Demirspor taraftarları maç sonrası taşkınlık çıkardı. Bir grup Demirsporlu taraftar, koltukları kırıp, ateşe verdi. Çıkan küçük çaplı yangını Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince söndürdü. Polisin yoğun güvenlik tedbirleri aldığı karşılaşmada taraftarlar kontrollü bir şekilde stattan çıkartıldı. Saha dışında gerginliği sürdüren Adana Demirsporlu taraftarlara güvenlik ekipleri su sıkarak müdahale etti. Öfkeli grup, dağılana kadar polis caddelerde denetimlerini sürdürdü. CİHAN

Yorumlar