Eriş: 9 hafta sonra kazanmak önemliydi

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’un teknik direktörü Levent Eriş, takımının 9 haftadan bu yana iyi oynamasına rağmen kazanamadığını hatırlatarak, "Uzun bir süre sonra kazanabilmek önemliydi bizim için.

Google Haberlere Abone ol
Eriş: 9 hafta sonra kazanmak önemliydi

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’un teknik direktörü Levent Eriş, takımının 9 haftadan bu yana iyi oynamasına rağmen kazanamadığını hatırlatarak, "Uzun bir süre sonra kazanabilmek önemliydi bizim için. Kazanmaya ihtiyacı olan bir takımdık. İyi oynayıp kazanan oyuncularıma teşekkür ederim." dedi.

Eriş, Kahramanmaraşspor’u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, uzun bir süreden beri galibiyet yüzü görmediklerini kaydetti. Bu durumun kendileri açısından üzücü olduğunu anlatan Eriş, "3 haftadır süregelen oyun olarak müthiş bir performans vardı. Bugün de oyuncularımız çok iyi başladı oyuna. 15 dakika 2 top direkten 3 tane top karşı karşıya penaltıdan daha kolay pozisyonlar ama maalesef skora döndüremedik. O yüzden de herkesi tabiki yine mi sorusu hep kafalarda bir türlü gitmek bilmiyordu. Sağolsun oyuncularım yılmadı ve mücadele etti. Futbolun ne kadar ilginç olduğunu oyunun 1-1 olduğu bölümde gördük. Geçtiğimiz maçlarda kırılma anları aleyhimize gerçekleşti. Bu golden sonra tekrar yakaladığımız penaltı ve kırmızı kart sonrası da kazanmasını gayet iyi bildik." diye konuştu.

Çok zor bir süreçten geçtiklerine dikkat çeken Eriş, seyircinin desteğine teşekkür edip, "Sabırlı olmak durumundayız. Biz şov zamanlarını atlattık. O yüzden sadece puanlar almak durumundayız. 9 haftadır kazanamayan bir takımın psikolojisini biraz anlayabilmeye çalışırsak daha doğru destek veririz." dedi.

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Orhan Şerit ise yaptığı açıklamada, "Her iki takım için önemli bir maçtı. Bir puan alabilirdik. Maçın başında penaltı oyunun dengesini biraz bozsa da özellikle oyunun ikinci yarısında dengeyi yeniden yakaladık. Golümüzü de bulduk. 2. penaltıdan sonra oyunun kontrolü rakibe geçti. Onlar da bunu çok iyi değerlendirdi." dedi.
CİHAN

Yorumlar