Ergin Ataman: Takımımı kutluyorum

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker karşısında çok iyi savunma yaptıklarını belirterek, takımını kutladı.Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında Fenerbahçe Ülker'i 85 - 77 yenen Galatasaray...

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman: Takımımı kutluyorum

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker karşısında çok iyi savunma yaptıklarını belirterek, takımını kutladı.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında Fenerbahçe Ülker'i 85 - 77 yenen Galatasaray Liv Hospital'de başantrenör Ergin Ataman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk ve son periyodunda üstünlük kurduklarını söyledi. Ataman, "Özellikle son periyotta çok iyi savunma yaptık. O dönemde 12 - 13 sayı fark yapıp maçı kazandık. Takımımı kutluyorum." diye konuştu.

Galatasaray Liv Hospitallı basketbolcu Furkan Aldemir ise bütün sene şampiyonluk için mücadele ettiklerini belirtti. Genç basketbolcu, şöyle konuştu: "Bütün sene verdiğimiz emeğin karşılığını almak istiyoruz. Seri şu anda 3 - 3'e geldi. Son maç var. Saha avantajı onlarda; ama orada oynadığımız önceki maçlarda yaptığımız hataları inceleyip çok daha farklı çıkacağız. Galatasaray'ın gücünü gösterip bu sene de kupayı alarak ligi bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar