Ergin Ataman: Sadece 1-0 öne geçtik, seri 0-0'mış gibi düşüneceğiz

Beko Basketbol Ligi play off yarı final serisinin ilk maçında deplasmanda Banvit'i 67 - 57 mağlup eden Galatasaray Liv Hospital'da cochu Ergin Ataman, çok iyi bir savunma yaparak maçı kazandıklarını söyledi.Balıkesir'in Bandırma ilçesinde oynanan...

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman: Sadece 1-0 öne geçtik, seri 0-0'mış gibi düşüneceğiz

Beko Basketbol Ligi play off yarı final serisinin ilk maçında deplasmanda Banvit'i 67 - 57 mağlup eden Galatasaray Liv Hospital'da cochu Ergin Ataman, çok iyi bir savunma yaparak maçı kazandıklarını söyledi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde oynanan kritik Banvit galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Galatasaray Liv Hospital cochu Ergin Ataman, "Bu akşam çok iyi savunma yaptık. Özellikle Banvit'in içeri dalışlarını çok iyi durdurmayı başardık." diyerek, şöyle konuştu:

"Hücumda da akıllı oynadık, aslında daha da farklı olabilirdi, biraz top kayıpları yaptık, kolay atışları kaçırıp maçı bir ara krize soktuk. Ama sonuçta çok değerli bir galibiyet. Yalnız sadece 1-0 oldu. Banvit çok tehlikeli bir takım. Türkiye Ligi'ni önemli şekilde birinci sırada bitiren bir takım. Sadece 1-0 öne geçtik. Seri 0-0'mış gibi düşüneceğiz ve yine Bandırma'da pazar günü oynanacak maça hazırlanacağız."

CİHAN

Yorumlar