Ergin Ataman: Maç elimizden çalındı

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin ikinci maçında Fenerbahçe Ülker'e 74 - 73 yenilen Galatasaray Liv Hospital'da başantrenörü Ergin Ataman, maçın hakemler tarafından kendilerinden alınıp sarı - lacivertlilere hediye edildiğini ileri...

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman: Maç elimizden çalındı

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin ikinci maçında Fenerbahçe Ülker'e 74 - 73 yenilen Galatasaray Liv Hospital'da başantrenörü Ergin Ataman, maçın hakemler tarafından kendilerinden alınıp sarı - lacivertlilere hediye edildiğini ileri sürdü. Ergin Ataman, "Maçın vebalini hakemlere bırakıyorum." dedi.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, maçın ardından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "Maçın hakemleri maç boyunca iyi bir yönetim gösterdiler. Fenerbahçe Ülker yedek kulübesinin ve oyuncularının baskısını son 10 saniyede Bo McCalebb'in oyuncumuza yaptığı yüzde yüz faulü çalamayarak bu akşam galibiyetimizi çaldılar. Pozisyonu izledim. Yüzde yüz faul. Bugün bizim galibiyetimiz maalesef yapılan baskı sonucu, Galatasaray'ın elinden alınarak Fenerbahçe'ye hediye ettiler."

"FENERBAHÇE ÜLKER'DEN DAHA İYİ BİR TAKIM OLDUĞUMUZU BURADA İSPAT ETTİK"

Maç boyunca böyle bir atmosferde oynanabilecek en iyi basketbolu oynadıklarını dile getiren Ergin Ataman, "Oyunu kontrol ettik. Geçen yaptığımız gibi Fenerbahçe Ülker'i hızlı atağa çıkarmadık. Bir kaç dakika dışında maçın tamamı kontrolümüz altında götürdük. Bu akşam maçı kaybetmemize rağmen Fenerbahçe Ülker'den daha iyi takım olduğumuzu burada ispat ettik." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON GALATASARAY LİV HOSPİTAL OLACAK"

Ergin Ataman, serinin 2 - 0 olduğunu ancak kendilerinin şampiyon olacağını kaydetti. Ataman, şöyle konuştu: "Seri 2 - 0 ama şampiyon Galatasaray olacak. Bunu da tüm Türkiye görecek. Kendi sahamıza gidiyoruz. Aynı baskıyı, aynı sertliği, aynı tempolu basketbolu kendi sahamızda biz oynayacağız. Seriyi 2 - 2'ye getirip Fenerbahçe'yi yenip şampiyon olacağız. Bu maçın vebalini de maçın hakemlerine bırakıyorum."

Ataman, bir soru üzerine sözlerini şöyle tamamladı: "Sahadaki görüntü ortada, ilk maçta kötü stratejiyle oynadık. Bu akşam Fenerbahçe Ülker'den daha iyi bir takım olduğumuzu 15 bin kişi önünde ispat ettik. Ama maç elimizden çalındı ona istinaden de takımıma güveniyorum. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda seriyi 2 - 2'ye getirip ondan sonra buraya gelip dirayetli baskı altında kalmayacak hakem üçlüsüyle maçı kazanıp seriyi 4 - 2 ya da 4 - 3 yapıp şampiyon olacağımızı düşünüyorum." CİHAN

Yorumlar