Ergin Ataman: İki avans verdik, iki avanstan şampiyon olacağız

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker'e iki avans verdiklerini belirterek, "İki avanstan şampiyon olacağız." dedi.Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 3. maçında Fenerbahçe Ülker'i 73 - 64 yenen Galatasaray...

Google Haberlere Abone ol
Ergin Ataman: İki avans verdik, iki avanstan şampiyon olacağız

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker'e iki avans verdiklerini belirterek, "İki avanstan şampiyon olacağız." dedi.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 3. maçında Fenerbahçe Ülker'i 73 - 64 yenen Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bir kez daha Fenerbahçe Ülker'den daha iyi bir takım olduklarını maç boyunca gösterdiklerini söyledi.

Oyuncularını da kutlayan Ataman, "Aslında burada şartlar normal olsaydı, ikinci maçın son 3 dakikasında bize yapılanlar ve normal oyun kuralları uygulansaydı, şu anda karşınızda 2 - 1 geride değil 2 -1 önde olan Galatasaray koçu olarak bulunacaktım. Ama hiç önemli değil. 2 - 0 geride olduğumuz gün söyledim. Biz bu seriyi burada 2 - 2 yapacağız. Ondan sonra biz şampiyon olacağız. Çünkü biz Fenerbahçe Ülker'den daha iyi bir takımız. Daha iyi basketbol oynuyoruz. Bugün de maçın normal akışı içinde hep doğru şeyleri yapan, doğru savunma yapan, savaşan, hücumda topu iyi paylaşan taraf bizdik." şeklinde konuştu.

Bütün motivasyonunun şampiyonlukla ilgili olduğunu dile getiren Ergin Ataman, "Bugünkü maç çok kritikti. Biz aslında ikinci maçı da kazanmıştık. Bugün de daha iyi bir takım olduğumuzu ispat ettik. Biz şampiyon olacağız diyoruz ve bunda da ısrar ediyorum." ifadelerini kullandı.

Serinin ikinci maçın son 3 dakikasında mücadelenin hakeminin vermiş olduğu bir kararın ve bu kararın serinin sonunu etkileyip etkilemeyeceğinin sorulması üzerine Ataman, "Olabilir olmaması gerekiyor. Bunu ben bir art niyete bağlamıyorum. Maçları yöneten hakemlerin hepsi iyi niyetli hakemler. Etki altında kaldılar. Oldu biz bunu geçtik; farketmez. İki avans verdik, iki avanstan şampiyon olacağız. Onun için bunu yeniden mazeret olarak öne sürmeyiz. Mücadelelerinden dolayı Fenerbahçe Ülker'i kutluyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray Liv Hospitalli basketbolcu Ender Arslan ise 2 - 0 yenik geldiklerini hatırlatarak, "Serinin en kritik ve en önemli maçıydı. Geçen maç gösterdiğimiz dirençle bugün kazanacağımızın sinyallerini vermiştik. Yüzde yüz kazanacağımızdan emin olarak geldik. Muhteşem bir atmosfer vardı. Seyircilerimize teşekküre diyorum. 2 gün sonra bugünkü sertlik dozajıyla devam edip seriyi 2 - 2'ye getirmek istiyoruz." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar