Eren Derdiyok, İsviçre basınına konuştu

- Galatasaray'ın Türk asıllı İsviçreli golcüsü Eren Derdiyok: - "Gökhan İnler'in Beşiktaş'a uygun bir futbolcu olduğunu düşünüyorum" - "Galatasaray oyuncusu olarak Fenerbahçe karşısında Grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum"

Google Haberlere Abone ol
Eren Derdiyok, İsviçre basınına konuştu


CENEVRE (AA) - Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Türk asıllı İsviçreli golcü Eren Derdiyok, İsviçre Milli Takımı'nda beraber oynadığı Gökhan İnler'in Beşiktaş'a uygun bir futbolcu olduğunu söyledi.

İsviçre'nin Blick gazetesine konuşan Eren, İsviçre Milli Takımı'ndan arkadaşı Gökhan İnler'in Beşiktaş'a transferi hakkında "Gökhan, seçenekleri değerlendiriyor. Kendisiyle kısa bir görüşmem oldu ama nasıl bir karar vereceğini bilmiyorum. Gökhan İnler'in Beşiktaş'a uygun bir futbolcu olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, İsviçre'nin Grasshoppers Kulübünün, 18 Agustos'ta Fenerbahçe ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı için İstanbul'a gelmekten güvenlik gerekçesiyle çekinmesiyle ilgili de konuşan Eren, "Terreddütlerini anlayabiliyorum ama polis tarafından korunacaklar." ifadelerini kullandı.

Eren, "Fenerbahçe, eşleşmenin favorisi ve iyi bir takım. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde Monaco'ya elendikten sonra tüm güçlerini Avrupa Ligi'nde göstermek isteyeceklerdir. Galatasaray oyuncusu olarak Fenerbahçe karşısında Grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum. İki takımla da bir bağlantım yok ama İsviçre ekibine elbette daha yakınım." şeklinde görüş belirtti.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe ile Grasshoppers arasındaki eşleşmenin ilk maçı 18 Agustos'ta İstanbul'da, rövanşı ise 25 Ağustos'ta Zürih'te oynanacak.


Yorumlar