Erciyessporlu futbolcular yeni sezondan umutlu

Kayseri Erciyessporlu futbolcuların bir kısmı sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon için umutlu olduklarını dile getiren futbolculardan Emre Öztürk, kadroya yeni katılan isimlerin önemli olduğuna işaret etti. Üstün Bilgi ise Erciyesspor’un...

Google Haberlere Abone ol
Erciyessporlu futbolcular yeni sezondan umutlu

Kayseri Erciyessporlu futbolcuların bir kısmı sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon için umutlu olduklarını dile getiren futbolculardan Emre Öztürk, kadroya yeni katılan isimlerin önemli olduğuna işaret etti. Üstün Bilgi ise Erciyesspor’un genç bir kadroya sahip olduğunu ifade etti.

Yeni sezon için hazırlıklarına başlayan Kayseri Erciyesspor’da futbolcularda sağlık kontrolünden geçti. Acıbadem Kayseri Hastanesi’ne gelen 13 futbolcu burada bazı sağlık testlerine tabi tutuldu. Sağlık kontrolünden geçen futbolcular arasında mavi siyahlı ekibin Elazığspor’dan transfer ettiği kaleci Zülküf Özer de yer aldı.

Sağlık kontrolünden geçen Emre Öztürk, yeni sezon için iyi dileklerde bulunarak, çalışmalara başladıklarını ve geçen yılki sıkıntıyı bir daha yaşamak istemediklerini söyledi. Emre, "Takım olarak geçen yıl sezon boyunca yaşadığımız sıkıntı vardı ve ligde kalma başarısı gösterdik. Bu yıl aynı sorunları yaşamadan ligin üst sırasında yer almak ve başarılı bir tablo ortaya koymak istiyoruz." dedi.

Takımın yeni transferlerinin önemli isimlerden oluştuğunu aktaran Emre, "Daha üç gün oldu. Şuan yeni oyuncularla birlikte iyi bir uyum içindeyiz. 3 kamp dönemimiz var. Bu dönemde daha çok uyum sağlayarak bunu sahaya yansıtacağız. Başarılı olacağız. Yeni isimlerin takıma önemli katkılarda bulunacaklarına inanıyoruz." diye konuştu.

Gaziantepspor’un kendisi ile ilgili transfer çalışması yapması hakkında bir bilgisi olmadığını dile getiren Üstün Bilgi, sezon hazırlıklarına başladıklarını ve Bülent Korkmaz hoca ile birlikte başarı elde edeceklerini, iyi bir sezon geçireceklerine inandıklarını söyledi.

Kayseri Erciyessporlu diğer futbolcular ise, ikinci gün yapılacak sağlık kontrollerine katılacaklar.

CİHAN

Yorumlar